News Flash:

FABULOS! Arde o frunza de dafin in casa! Vei afla imediat care este motivul!

25 Septembrie 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
dafin

Arde o frunza de dafin in casa! Vei afla imediat care este motivul!
Imi place sa incerc acest mic truc impreuna cu un masaj sau meditatie, dar te asigur ca e un joc schimbator!
Este un fapt. Viata moderna este stresanta. Este foarte dificil sa ne rapim putin timp de relaxare pentru noi, pentru a scapa de durerile de cap din fiecare zi si a ne reincarca.

Toti nutrim dupa acele momente aici si acolo unde putem sa inspiram adanc, sa ne intindem pe jos si sa lasam sarcinilie de zi cu zi pentru un timp si sa ne focusam pe noi insine.
Usor si o ieftina metoda de eliberare a stresului
Din fericire, avem un ajutor pentru a obtine acest lucru si este mult mai aproape decat poti crede, chiar in condimentele tale!

In loc sa optezi pentru tratamente spa scumpe si care iti rapesc mult timp, poti sa iei putin timp de „eu” si sa iti imbunatatesti privirea asupra vietii accesand puterea unei plante miraculoase chiar din bucataria ta. Spune „buna” uimitoarei foi de dafin! Poate ajuta la eliberarea stresului si tensiunii in doar 5 minute cu acest truc miraculos.

Povestea din spatele frunzei de dafin
Frunza de dafin este ieftina, o planta comuna ce provine din regiunea Mediteraneana. De cand omul de stiinta rus, Gennady Malakhov, a descoperit primul proprietatile sale de vindecare, a fost folosit larg in aromaterapie.
Multi bucatari folosesc frunza de dafin fara a realiza beneficiile sale pentru piele si pentru conditiile respiratorii, precum si pentru relaxare si eliberarea tensiunii. Frunzele de dafin te pot ajuta in lupta impotriva stresului cronic cate poate conduce catre consecinte majore asupra sanatatatii tale.
Ce trebuie sa faci:

Ia o singura frunza de dafin(proaspata sau uscata) si arde-o intr-o scrumiera sau ceva similar,dar sa fie sigur in aerul deschis.
Intoarce-te in camera peste 10 minute
Dupa ce vei experimenta mirosul relaxant din aer, vei observa o atmosfera total diferita, una de relaxare.
Bucura-te de propa experienta spa, stand pe spate si simtind aroma linistitoare care te calmeaza si iti hraneste trupul si sufletul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005088 (s)