News Flash:

Fabrica "Lactate Brădet" şi-a reluat joi activitatea

7 Aprilie 2016
750 Vizualizari | 0 Comentarii
lactate
Fabrica "Lactate Bradet" a fost redeschisa joi dupa ce Directia de Sanatate Publica (DSP) si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges au emis avizele de functionare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Dupa ce s-a facut dezinfectie totala in unitate si in baza buletinului de analize, care a aratat ca nu sunt probleme, a fost emis avizul prin care Lactate Bradet isi poate relua activitatea. Produsele fabricate de aceasta unitate n-au reprezentat niciodata un risc pentru siguranta populatiei. Acum, dupa redeschidere nu au fost impuse masuri speciale. Se fac in continuare aceleasi analize, ca la orice fabrica de profil. Tin sa precizez din nou ca probele prelevate pentru Laboratorul de la Bucuresti, care n-au iesit conforme, nu erau din ridicate din unitate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Lupu, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges.
Pe langa masurile de igiena pe care toti angajatii fabricii trebuie sa le respecte cu strictete, Directia de Sanatate Publica a impus ca cei trei purtatori ai bacteriei E.Coli patogen cu verotoxina 1 si verotoxina 2 sa fie mutati intr-o alta sectie a unitatii, unde sa nu intre in contact direct cu branza.
„Rezultatele primite de la Institutul Cantacuzino au aratat ca trei angajati ai firmei Bradet sunt purtatori ai bacteriei E.Coli patogen care prezinta verotoxina 1 sau verotoxina 2. Acestia au urmat tratament la domiciliu. In acest moment, respectivii angajati au voie sa lucreze in fabrica, dar sa nu intre in contact direct cu produsul. Acestora li s-a impus sa fie mutati de pe sectia unde se fabrica branza. Tuturor angajatilor li s-a impus sa respecte cu strictete regulile de igiena”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Sorina Hontaru, directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Arges.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0994 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034928 (s)