News Flash:

Expozitie de masini de epoca in centrul Timisoarei

2 Octombrie 2014
723 Vizualizari | 0 Comentarii
Primavara si toamna se numara si se admira masinile de epoca la Timisoara. La sfarsitul saptamanii viitoare, sambata, va avea loc „Retroparada Toamnei”: timisorenii sunt invitati la o expozitie de vehicule istorice in centrul orasului, in Piata Victoriei, dupa care posesorii bijuteriilor pe patru roti vor organiza o scurta parada pana la Mosnita, unde este programata „Sueta colectionarilor”.
„Retroparada Toamnei”, organizata de Filiala Timis a Retromobil Club Romania, ajunge anul acesta la cea de-a treia editie. Evenimentul dedicat vehiculelor istorice se desfasoara simultan in 26 de orase, la nivel national urmand a fi expuse peste 400 de autovehicule, potrivit organizatorilor.
Expozitia de masini vechi va fi organizata in data de 11 octombrie, intre orele 11.00-14.00, in Piata Victoriei. In total ar urma sa fie expuse peste 20 de autovehicule si motociclete in centrul Timisoarei, scrie tion.ro.
„Din Timisoara, Lugoj, Resita si Jimbolia vor participa aproximativ 20 de autoturisme si 2 motociclete. Au dat curs invitatiei noastre si cluburi din Republica Serbia, care vor participa cu 9 autoturisme si 2 motociclete. Vizitatorii expozitiei vor putea admira masini clasice precum Buick, Bentley, Chrysler, Mercury, Audi, Mercedes, Pontiac, Skoda, IMS etc., fabricate intre anii 1939 si 1983”, anunta reprezentantii Retromobil Club.
Dupa ce vor fi expuse in Piata Victoriei, vehiculele istorice vor pleca la ora 14.00 intr-o parada pe Bulevardul Regele Ferdinand – Bulevardul 16 decembrie – Calea Sagului – Bulevardul Liviu Rebreanu – Iosif Bulbuca – Calea Buziasului, pana la Castel Royal Mosnita Noua, unde va avea loc „Sueta colectionarilor”.
Membrii filialei si posesorii de vehicule istorice din Banat care vor sa participe la retroparada sunt invitati sa ia legatura cu reprezentantul judetean al clubului, Vlad Capotescu, la telefon 0756.194.696.

vlad capotescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1008 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040722 (s)