News Flash:

Expozitie de fotografie, astazi, la Timisoara

23 August 2014
627 Vizualizari | 0 Comentarii
Un numar de 30 de imagini care surprind Dunarea, reunite sub tema „Orizonturi” isi asteapta vizitatorii, sambata, la etajul 1 al principalului centru comercial din Timisoara. De la ora 11.00, la etaj, langa rotonda, va avea loc vernisajul expozitiei itinerante de fotografie „Orizonturi”, semnata de Mihaela Iliescu. Proiectul expozitiei de fotografie reprezinta debutul artistei din Timisoara.
Publicul va putea admira 30 de imagini, cu tema „Orizonturi”, in care fluviul Dunarea, emblematic pentru fiinta nationala romaneasca, este reperul principal in retorica si discursul artistic al fotografului. La expozitia de la Iulius Mall sunt invitati toti cei care au simtit sau simt dorinta de a marca un moment aparent firesc in viata lor: Secunda.
Referitor la inceputul de drum al Mihaelei Iliescu, N.D. Vladulescu, poetul, pictorul si directorul Teatrului de Vest din Resita, noteaza: „Niciun efort nu se cuantifica pozitiv, exceptand efortul actului creatiei, scrie Tion.ro. Volumul se masoara cantitativ si rezultatul in intelegerea efortului inmagazinat aleatoriu in secunda ce te cuprinde fara sansa de a o ignora. Fotografia, atat de banalizata astazi de insasi tehnica la indemana fiecaruia, este o incercare pe masura puterii si dorintei fiecaruia. Curajul, da, curajul trebuie sa-ti fie calauza in momentul cand ai decis aproape inconstient sa intri in cercul de foc al banalului clik. Declansezi si esti convins ca ai facut o capodopera. Clik si in secunda urmatoare constati ca mai exista alte sute de imagini similare. De ce? Simplu: formula estetica indusa de mass media capteaza si ne impune parametrii <<creatiei>>. Mihaela Iliescu s-a aruncat in valtoare si sustine ca harul este cel ce asterne voalul miracolului. 

mihaela iliescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032687 (s)