News Flash:

Explozie puternica intr-un bloc din Bocsa. Sunt doua victime

27 Aprilie 2017
1129 Vizualizari | 1 Comentarii
explozie calarasi
Doua persoane au suferit arsuri, iar 20 au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din localitatea Bocsa, in urma exploziei unei butelii de aragaz, deflagratia fiind urmata de un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Caras-Severin. 
Explozia a avut loc intr-un apartament de la parterul unui bloc cu patru etaje si, la o prima evaluare, se pare ca a afectat ferestrele de la parter si de la primele doua etaje. 
"Noua pompieri militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita si SVSU Bocsa au actionat la Bocsa, in urma unei explozii cauzate de o acumulare de gaze provenite de la o butelie, urmata de un incendiu. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane, iar doua persoane au suferit arsuri", se arata intr-un comunicat al ISU Caras-Severin. 
Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean din Resita, respectiv la Centrul de Permanenta din Bocsa. 
"Au fost informate autoritatile locale si Inspectoratul de Stat in Constructii pentru efectuarea evaluarii imobilului si pentru stabilirea masurilor ce se impun pentru ceilalti locatari afectati de explozie", precizeaza ISU Caras-Severin. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005524 (s)