News Flash:

EXPLOZIE DEVASTATOARE in Timis! Doua persoane, in stare grava, in urma exploziei unei butelii. Tavanul casei s-a prabusit peste victime

16 Iulie 2017
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Doua persoane din Recas, mama si fiu, sunt in stare grava, la Sectia de Arsi a Spitalului Judetean Timisoara, dupa ce o butelie de aragaz a explodat, in noaptea de sambata spre duminica, in bucataria de vara, iar in urma deflagratiei tavanul casei s-a prabusit.
Purtatorul de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, a declarat ca cele doua persoane care erau in casa in momentul exploziei au suferit rani grave, una dintre ele fiind in coma.
„O butelie de gaz a explodat, iar in urma deflagratiei s-a prabusit tavanul peste cele doua persoane care erau in casa. Ultimele informatii sunt ca cele doua persoane sunt in stare grava si una a fost intubata la fata locului. Explozia a fost urmata de incendiu”, a declarat Megherea.
Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje de stingere, dar si cu echipaje de descarcerare pentru a salva persoanele surprinse sub daramaturi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004989 (s)