News Flash:

Explozia de la Tomnatic a mai facut o victima

19 Mai 2016
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie tomnatic
Experimentul esuat cu ulei de cannabis a luat pana acum o viata. Un tanar de 31 de ani, ranit in explozie, si-a dat ultima suflare, pe patul de spital, la Bucuresti. Barbatul avea arsuri pe o suprafata de peste 70 la suta din corp.
Tanarul decedat a fost ranit, in urma cu mai mult de o saptamana, alaturi de alti trei prieteni, dupa ce o camera dintr-un imobil din Tomnatic a explodat. Cei patru faceau un experiment pentru obtinerea uleiului de cannabis, la care au folosit substante volatile extrem de inflamabile, scrie tion.ro.
Aceste substante s-au aprins dintr-o greseala in urma unui scurt circuit la un televizor defect aflat in incapere. Deflagratia s-a produs imediat si a fost urmata de un incendiu, iar cei patru tineri aflati in camera au fost raniti grav. Unul dintre ei era in atentia procurorilor DIICOT de mai mult timp si era cercetat intr-un dosar de trafic de droguri.
Cei patru raniti au fost adusi cu ambulantele la Timisoara, iar ulterior au fost transportati la Bucuresti cu un avion militar. La spitalul de arsi de acolo insa inima unuia dintre raniti a incetat sa mai bata. Florin Ighisan a decedat marti, avea 31 de ani, iar peste cateva zile urma sa isi serbeze ziua de nastere.

tomnatic timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005389 (s)