News Flash:

Exercitiile care iti remodeleaza corpul in timp record

14 Iulie 2018
764 Vizualizari | 0 Comentarii
exerc

Un nou trend în materie de sport si remodelare corporala a fost lansat în toamna anului trecut în Statele Unite, iar succesul imediatde peste ocean pare sa fi declansat raspândirea lui în toata lumea, în 2017. Este vorba despre STRONG by Zumba®, un program fitness de intensitate crescuta, program ce provoaca orice pasionat al claselor de tonifiere si cardio. 

STRONG by Zumba® revolutioneaza tot ceea ce stim despre acest tip de clase: face ca  muzica sa fie la fel de importanta ca si planul de exercitii.

Alergare pe loc cu genunchii la piept, lovituri imprumutate din box si alte sporturi de contact, genuflexiuni, flotari cu sarituri si alte miscari cu impact mare asupra musculaturii sunt perfect sincronizate cu fiecare accent muzical. - un playlist bun curge de la hip-hop la raggaeton, socca si EDM -  miscari usor de urmat, dar de intensitate crescuta, perfect sincronizate cu muzica. 

Exercitiile Zumba - Te distrezi si scapi de colacei!

Fiecare miscare are un sunet unic, ceea ce îti faciliteaza programul de exercitii si te ajuta sa ai cursivitate în antrenament, fara sa fie nevoie sa urmaresti instructorul cu privirea nonstop.

În comparatie cu programele de exercitii obisnuite - de exemplu interval training, care propune miscari cu intensitate mare executate în reprize, egale ca durata si intensitate, intercalate cu reprize dedicate revenirii dupa efort- STRONG by Zumba® îmbina miscari diferite cu impact cardiovascular crescut, care genereaza un program intesiv de dezvoltare a fortei si rezistentei la efort, neîntrerupt pentru o ora.

Programul se axeaza pe exercitii cu propria greutate corporala, a caror frecventa faciliteaza dezvoltarea unei siluete armonioase. Daca la o ora de aerobic clasic se ard în jur de 380 de calorii la o greutate de 68 kg, cu programul HITT (High Intensity Tempo Training) STRONG by Zumba®  se ard grasimile în timp ce creste anduranta si sunt depasite limitele fizice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006256 (s)