News Flash:

Exercitii de trageri cu munitie de razboi, la Timisoara

16 Aprilie 2015
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
Jandarmii de la Gruparea Mobila "Glad Voievod" din Timisoara vor face exercitii de trageri cu munitie de razboi, intr-un poligon din oras, populatia care locuieste in imprejurimi fiind sfatuita de Politia Locala sa nu patrunda in zona de manevre.
Potrivit unui comunicat de presa, transmis miercuri, de Politia Locala Timisoara, jandarmii de la Gruparea Mobila "Glad Voievod" vor executa sedinte de trageri in zilele de 16, 17 si 24 aprilie, intre orele 8.00 si 16.00, in poligonul Modos din municipiu.
Conform sursei citate, jandarmii vor folosi munitie de razboi.
"Avem sedinte de trageri obisnuite, este vorba de un program de pregatire si avem obligatia in astfel de cazuri sa anuntam populatia despre ce se intampla acolo", au declarat reprezentantii jandarmilor, corespondentului MEDIAFAX.
Populatia care locuieste in imprejurimile poligonului este sfatuita sa respecte panourile cu accesul interzis in poligon, precum si celelalte panouri indicatoare. Cei care nu vor respecta aceste panouri sunt atentionati ca "risca sa fie raniti ori chiar impuscati mortal".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006206 (s)