News Flash:

Exercitii de LUPTA in Transnistria

5 Iunie 2015
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Exercitii de LUPTA in Transnistria
Trupe rusesti de recunoastere au efectuat exercitii de lupta in regiunea separatista moldoveana Transnistria, militarii rusi indeplinind o serie de sarcini tactice si operative in cadrul unor actiuni de lupta cu inamici simulati, a anuntat Districtul Militar de Vest, citat de portalul rus Sputnik.
Exercitiile au inclus organizarea unor cautari, observarea si monitorizarea inamicului simulat, deblocarea unor sisteme de securitate si penetrarea sub acoperire in instalatii cruciale in vederea obtinerii de informatii secrete.
"Militarii au efectuat un raid asupra unui post inamic simulat si alte elemente de formare tactica si speciala. De asemenea, cercetasii au gasit solutii la probleme practice in organizarea cautarii, observarii si supravegherii subiectului, au practicat spargerea securitatii si patrunderea sub acoperire in instalatii cu scopul de a obtine informatii secrete", precizeaza Districtul Militar de Vest al Federatiei ruse intr-un comunicat.
Rusia are aproximativ 1.500 de militari in Transnistria, un teritoriu separatist din Republica Moldova situat la granita cu Ucraina. Dintre acestia, aproximativ 1.400 de militari fac parte din Grupul Operativ de Trupe Rusesti din Transnistria, constituit in urma cu 20 de ani prin reorganizarea fostei Armate a 14-a a URSS.
Alti 402 militari rusi fac parte din forta de mentinere a pacii, alaturi de 355 de militari moldoveni, 492 de militari transnistreni si zece observatori militari din Ucraina. Trupele de mintinerea pacii sunt stationate in 15 posturi fixe, in locuri-cheie din zona de securitate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004654 (s)