News Flash:

Exclusiv pentru barbati: Dieta care va ajuta sa dati kilogramele jos

6 August 2016
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
burta de bere

Dieta pentru barbati este mai de graba o simpla reorganizare a vieti personale. La barbati, metabolismul e mai rapid ca la femei. Ei trebuie sa coroboreze regimul alimentar cu exercitiile sportive de mai mare intensitate.


De cum si-au propus sa treaca la slabit, si a stabilit ca va incepe dieta pentru barbati nu trebuie sa o faca „de maine“. Vor incepe prima noapte si, bineinteles, in toate noptile vor proceda la fel.


Chiar daca unii dintre ei par ca nu acorda prea multa importanta acestui subiect,kilogramele in plus sunt un subiect de maxim interes pentru barbati, mai ales in clipa in care ei insisi ajung sa se confrunte cu grasimea in exces.


Cele 3 elemente de baza in lupta cu kilogramele in plus sunt:
Alimentatie
Odihna
Antrenament


Trebuie sa doarma 7-8 ore pe noapte si sa se trezeasca la 7 cel tarziu. Aasadar, culcarea la 11 sau la 12.


E rezonabil, aveti timp seara, pana la ora stingerii, de iesit in oras, de stat la TV, de facut ce-aveti chef sau ce n-aveti chef, dar trebuie facut.


Cu asemenea orar de culcare si mai ales de trezire, omul slabeste mai repede si mai ireversibil decat daca ar motai in pat pana la 9-10 dimineata.


Iar daca stam treji la orele mici din noapte, ne roade foamea mult mai tare decat ziua si suntem tentati sa rontaim cate ceva.


Daca ar exista o reteta miraculoasa pentru ca toata lumea sa slabeasca, nu ar mai exista aceasta epidemie de obezitate despre care se vorbeste in ultimul timp. Fara doar si poate, procesul de slabire este complex si indelungat (in functie de cate kilograme vrei sa slabesti).


Pentru ca te-ai hotarat sa slabesti, este esential sa-ti stabilesti cate un meniu sanatos in fiecare zi si sa renunti la grasimi, la zaharul in exces, la bauturilecarbogazoase, la pizza si alte mancaruri de tip fast food.


In dieta pentru barbati ziua incepe cu micul dejun. Nu sarim niciodata peste el. Si daca am vorbit de masa de dimineata, sa va prezentam un model de meniu al unei zile.


Incercam sa ne tinem aproape de el si il urmam vreme de 7 zile cu alte cuvinte este bina sa tinem dieta pentru barbati o data pe an. Continuam cu exercitiile fizice si programul de somn, iar revenirea la alimentatia normala o facem cu pasi mici.


Dieta pentru barbati


Ziua 1
- Dimineata: fulgi de mei decorticati + lapte gras + 1 lingurita de miere (carbohidrat pur, neprelucrat)
- Dupa 3 ore: un mar
- Pranz: cotlet de porc + salata varza rosie
- Cina: salata cu ton


Ziua a 2-a
- Dimineata: 2 ciorchini de struguri + 1 pumn de nuci + 1 felie de branza grasa
- Dupa 3 ore: o para
- Pranz: somon la gratar + legume
- Cina: 2-3 linguri de branza de vaca proaspata + o para


Ziua a 3-a
- Dimineata: fulgi de ovaz + lapte gras + fructe goji
- Dupa 3 ore: 2 ciorchini de struguri
- Pranz: cotlet de berbec + salata verde
- Cina: plachie de crap + o lingura de mamaliga


Din ziua a 4 puteti combina alimentele din primele 3 zile pana in ziua a 7-a. Dupa zilele de dieta pentru barbati, luam cel putin o data pe zi o masa sanatoasa, adica fara prajeli, grasime, faina (paine alba), cartofi, dulciuri, bauturi acidulate si produse de fast food.


Cat mai des sa punem pe masa cereale integrale, iaurt, legume si fructe. Oricand, la dieta sau nu, e recomandabil sa bem doi litri de lichide pe zi (nu punem la socoteala berea, vinul, carbogazoasele), repartizati uniform pe durata zilei.


Un program de exercitii fizice solicitante si care sa dureze o ora cel putin e recomandabil de 3-4 ori pe saptamana. Cine n-are timp de sala, n-are echipament sportiv sau se jeneaza sa-si arate burta acolo sa faca bine sa-si cumpere niste gantere.


In orice incapere a casei poate lucra cu ele. Mai face pauze pentru exercitii simple cu alte parti anatomice decat mainile. Vom cauta apoi sa diversificam sportul, introducandu-le pe acelea care comporta alergare (in afara de sah si pescuit, cam toate) si inotul, daca se poate.


In afara acestor cel putin trei ore de sport saptamanal, in fiecare zi e necesara miscarea. Asa cum un om se indeamna mai bine la mancat cand are un tovaras langa el, la fel procedeaza si la abtinut din mancat.


Esti supla si n-ai nevoie de dieta, cot la cot cu iubitul sau sotul tau? Comploteaza cu prietena cea mai buna si intovaraseste-l pe al tau cu al ei si sugerati-le dieta pentru barbati!


metabolismul exercitiile sportive intensitate kilogramele odihna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006058 (s)