News Flash:

Evita pestii si sagetatorii! Sunt cei mai infideli! Vezi care sunt cele mai fidele si infidele zodii

5 Decembrie 2016
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
insala
Acestia n-ar iesi sub nici o forma, la ceas de seara, cu un Sagetator pentru ca acesta se casatoreste tarziu si pune mare pret pe libertate. In schimb, un Taur face impresie buna inca de cand isi dezvaluie zodia pentru ca este cel mai fidel semn din zodiac. Si Racul sta bine la capitolul fidelitate, insa Varsatorul este un partener greu de multumit, iar Pestelui trebuie sa-i pui centura de castitate ferecata cu sapte lacate.

Zodii fidele

TAUR

In topul celor mai fidele zodii din horoscop conduce detasat Taurul, acesta fiind extrem de devotat familiei, legat de casa, sincer si corect pana in panzele albe. Nu veti intalni niciodata sau poate doar foarte rar un Taur care sa-si insele partenerul, care sa minta si sa poarte masca ipocriziei. Nici in situatiile extreme, atunci cand resimte lipsa afectiunii, cand apar probleme in relatia de cuplu sau cand partenerul este rece si distant, Taurul nu va bate la alte usi. Este rabdator, lupta cu toate armele pentru a recapata dragostea celuilalt, nu renunta usor si nu-si pierde speranta de mai bine nici in ultimul ceas. In schimb, pentru ca este fidel, afectuos, tandru si mereu in slujba partenerului, Taurul asteapta sa primeasca macar pe jumatate din ceea ce investeste intr-o relatie. In general, daca simte ca a gasit persoana potrivita, nu sta prea mult pe ganduri si face pasul spre casatorie, manat de ideea ca mariajul va fi fericit si va dura pana la adanci batraneti.

RAC

Familia este sfanta pentru un Rac si ideea de a-si gasi alinarea in bratele unei terte persoane nu-i surade, nici chiar atunci cand viata de familie nu este roz. Tolerant si rabdator, Racul nu da bir cu fugitii la primul hop, nu renunta la partener daca acesta este la prima abatere si, mai degraba, tace si inghite decat sa-l supere pe celalalt. Racul este chiar capabil sa treaca peste infidelitatea partenerului si poate chiar sa-i plateasca adulterinului cu aceeasi moneda, insa doar din razbunare, nu pentru ca ii face placere. Familist, Racul este zodia cea mai nerabdatoare sa aiba copii, iar atunci cand acest moment intarzie sa apara, se ataseaza de cei ai prietenilor sau isi gaseste meserii care ii permit sa petreaca mult timp in preajma copiilor.

CAPRICORN

In general, Capricornii sunt zodii cuminti in dragoste si sunt sanse foarte mici ca un partener apartinand acestei zodii sa te insele. Sunt infideli doar in situatii extreme, atunci cand au incercat tot ce se putea pentru a-si multumi partenerul, iar acesta continua sa-i trateze cu raceala si indiferenta. Avizi dupa afectiune si tandrete, Capricornii cauta alinare in bratele altora, doar daca partenerul le taie si ultima craca de sub picioare.

Zodii infidele

SAGETATOR

Liber prin definitie, un Sagetator aflat intr-o relatie in care nu se bucura de libertate deplina este ca pestele pe uscat. Fidelitatea este, pentru el, un termen pe care nu prea stie sa-l defineasca. Este nefericit alaturi de un partener care incerca sa il controleze, sa-l tina sub observatie sau sa-i impuna anumite restrictii legate de timpul si spatiul in care se intalneste cu prietenii, spre exemplu. Cand te astepti mai putin, Sagetatorul pune punct relatiei in care se simte inchis ca intr-o colivie, fie ea si din aur, doar pentru ca i-ai facut observatie ca a ajuns mult prea tarziu acasa de la berea cu colegii de serviciu.

PESTI

Destul de nehotarat si greu de multumit, Pestii sunt sensibili, au toane, mofturi exagerate si se supara nejustificat. Calca stramb si gasesc drept motiv, pentru gresala lor, lipsa de afectiune din partea celuilalt. Nu accepta in ruptul capului ca au vreo vina pentru infidelitate si intotdeauna partenerul este cel responsabil pentru incapacitatea lor de a fi statornici intr-o relatie.

VARSATOR

In tinerete, Varsatorul umbla din floare in floare, il sperie ideea de familie, nu simte ca poate oferi incredere si stabilitate cuiva si este guvernat de dorinta de a experimenta cat mai multe idile amoroase. Nu te poti culca pe o ureche daca partenerul tau este Varsator pentru ca se afla pe lista celor mai infidele zodii. Insa, daca il lasi liber, nu-l controlezi si ii oferi ceea ce are nevoie, afectiune si grija, are toate sansele sa se schimbe. Spre maturitate, se linisteste si odata casatorit, pune familia pe primul loc. Chiar daca va mai calca stramb uneori, va avea grija sa nu afli niciodata si nu va lasa aventura sa-i distruga familia.

zodii fidele taur rac capricorn zodii infidele sagetator pesti varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005640 (s)