News Flash:

Europa sub teroare! Alerta cu bomba intr-un avion de la Varsovia catre Egipt. Aeronava a aterizat de urgenta in Bulgaria

19 Noiembrie 2015
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Un avion care efectua o cursa charter cu turisti de la Varsovia la statiunea egipteana Hurghada a aterizat joi dimineata de urgenta pe aeroportul din orasul bulgar Burgas, la Marea Neagra, dupa ce un pasager a afirmat ca la bord se afla o bomba, relateaza site-ul Novinite.com.
Aeronava, un Airbus A320, este operata de o companie aeriana poloneza, potrivit postului bTV, care nu precizeaza numele acesteia.
In urma amenintarii cu bomba, echipajul a solicitat aterizarea de urgenta.
Pasagerii au fost evacuati, condusi departe de avion si le erau verificate identitatile.
Avionul era inspectat.
Aeroportul din Burgas a fost scena unui atac terorist in iulie 2012, cand un atacator sinucigas s-a detonat la bordul unui autobuz in care se aflau turisti isreaelieni. Soferul bulgar si cinci turisti israelieni au fost ucisi in acest atac.
Moscova a anuntat ca o explozie a unui dispozitiv exploziv improvizat a provocat prabusirea avionului rusesc apartinand companiei Kogalimavia in Peninsula Sinai, in Egipt, pe 31 octombrie. Toate cele 224 de persoane de la bordul Airbusului A321 rusesc au murit.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005238 (s)