News Flash:

EURO 2016: Romania, pe locul 3 in grupa dupa prima etapa

12 Iunie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
romania gol franta
Echipa nationala de fotbal a Frantei a castigat, vineri, meciul cu reprezentativa Romaniei, in deschiderea Campionatului European din Franta, scor 2-1, in grupa A. Olivier Giroud a deschis scorul in minutul 57, Bogdan Stancu a egalat din penalty in minutul 65, iar Payet a marcat in minutul 89.
Florin Andone: Mergem cu gandul si cu inima inainte, speram sa castigam cu Elvetia
Florin Andone, atacantul echipei nationale de fotbal, a declarat, vineri, dupa infrangerea cu Franta, scor 1-2, in meciul de deschidere de la Euro 2016, ca Romania trebuie sa se resemneze cu gandul esecului si sa castige meciul cu Elvetia, din 15 iunie.
Florin Andone a inceput ca titular meciul cu Franta de la Campionatul European si a fost schimbat in minutul 61 cu Denis Alibec, la scorul de 1-0 pentru Franta, dupa golul marcat de atacantul lui Arsenal, Olivier Giroud.
"Din pacate pana la urma, am pierdut acest meci. In fotbal se mai intampla astfel de lucruri. Pacat. S-a alergat mult, echipa a fost cu inima pe teren si nu avem ce reprosa nimanui. A fost un meci foarte greu, stiam ca va trebui sa ne ajutam, sa iesim la contraatac. E foarte greu sa joci cu o asemenea echipa. Cred ca egalul era un rezultat corect. Stiam ca va fi foarte greu, ca vom avea niste adversari cu nume foarte mari. Din pacate, s-a pierdut, ce sa facem? Mergem cu gandul si cu inima inainte, speram sa castigam cu Elvetia." a declarat Florin Andone la DolceSport.
Atacantul echipei Cordoba considera ca bandajul de la mana nu-i va influenta evolutia la acest Campionat European. "Nu am dureri la mana, e putin incomod doar. Se poate intampla orice, dar nu cred ca este vreo problema", a mai spus Florin Andone.
Vlad Chiriches, capitanul Romaniei: Am reusit sa ne ridicam la nivelul Frantei
Vlad Chiriches, capitanul echipei nationale de fotbal, a declarat, vineri, dupa infrangerea cu Franta, scor 1-2, in meciul de deschidere de la Euro 2016, ca a incercat sa fie un exemplu prin atitudine si determinare pentru colegii sai si a trecut peste greseala din meciul amical cu Ucraina.
Vlad Chiriches considera ca nationala Romaniei a respectat planul tactic pus la punct de selectionerul Anghel Iordanescu si merita sa castige un punct din meciul de deschidere al Campionatului European, impotriva tarii gazda, Franta.
"Am incercat sa le facem fata prin organizare, prin atitudine. Ne asteptam ca echipa Frantei sa domine jocul, dar am pregatit meciul foarte bine. Eu cred ca ne-am ridicat la nivelul lor. S-a pus prea mult pret pe greseala pe care am facut-o in amicalul cu Ucraina, eu sunt un tip puternic si pot sa trec peste aceste momente. Am incercat sa fiu un exemplu prin atitudinea mea din teren in meciul cu Franta." a declarat capitanul echipei nationale, Vlad Chiriches la DolceSport.
Pentru nationala Romaniei, urmeaza meciul impotriva Elvetiei, pe 15 iunie, de la ora 19:00.
Tot in grupa A, Elvetia a invins Albania cu 1-0 si conduce grupa alaturi de Franta, ambele cu cate 3 puncte. Romania si Albania au 0 puncte.  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006313 (s)