News Flash:

EURO 2016, grupa C: Germania - Polonia 0-0, Irlanda de Nord - Ucraina 2-0

17 Iunie 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
irlanda nord
Reprezentativele de fotbal ale Germaniei si Poloniei au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stade de France din Saint-Denis, intr-un meci din Grupa C a EURO 2016.
Cele doua echipe nu au reusit sa se departajeze la capatul unui meci bun si sunt favorite sa mearga impreuna in optimile de finala. Polonia a avut, totusi, cele mai mari ocazii, prin Milik.
Campioana mondiala en titre a inceput in forta si Goetze a avut prima ocazie a meciului in minutul 4, cand a reluat peste poarta cu capul in urma centrarii lui Draxler. Doua minute mai tarziu s-a consemnat un sut puternic al lui Hector, deviat periculos de Khedira. Presiunea echipei Germaniei a continuat si Kroos (16) a reluare din cadere, la pasa lui Muller, dar mingea a trecut pe langa poarta.
Dupa un prim sfert de ora controlat de Nationalmannschaft, Polonia a iesit mai mult la joc si a reusit sa creeze pericol la poarta lui Neuer, dar suturile lui Lewandowski si Milik (ambele in min. 22) au fost blocate de apararea germana.
Dupa minutul 30, Germania a revenit la controlul jocului, insa fara a reusi sa creeze ocazii de gol. O situatie notabila a fost inregistrata in finalul primei reprize, cand Khedira (44) a sutat din voleu alaturi de poarta.
Partea a doua a meciului a inceput cu o mare ocazie a polonezilor, prin Milik, care a ratat reluarea din 5 metri, la centrarea lui Grosicki (46). Un minut mai tarziu, Germania a fost aproape de gol, dar Goetze (47), bine gasit in careu, a sutat in bratele lui Fabianski.
Milik a creat pericol la poarta lui Neuer (59), dar sutul sau de la 25 de metri a trecut milimetric pe langa poarta, pentru ca doar cateva secunde mai tarziu Lewandowski sa fie blocat in extremis de Boateng.
Kroos (65) a tras un sut peste poarta, dar Polonia a fost mai aproape de gol, prin Milik (69), care a luftat incredibil la 11 metri de poarta lui Neuer. Apoi a fost randul echipei lui Loew sa rateze o buna sansa, prin Ozil (69), care a reluat fara preluare centrarea lui Schuerrle, dar Fabianski a respins de sub bara transversala.
Germania a dominat ultima parte a meciului, dar nu a reusit sa ingenuncheze eroica aparare poloneza.
Polonia, viitoarea adversara a Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale 2018, ramane cu o singura victorie in 21 de partide cu Germania, succesul fiind obtinut in campania de calificare pentru turneul din Franta.
Germania marcase in ultimele 14 partide de la turneele finale, in timp ce Robert Lewandowski a fost golgheterul preliminariilor EURO 2016, cu 13 goluri.
Ambele echipe au cate patru puncte, iar in ultima etapa Germania va infrunta Irlanda de Nord, in timp ce Polonia va da piept cu Ucraina.

Ucraina - Irlanda de Nord 0-2

Naționala de fotbal a Irlandei de Nord a învins cu 2-0 (0-0) reprezentativa Ucrainei, joi seara, într-un meci desfășurat pe Stade des Lumieres, din Lyon, în cadrul grupei C a EURO 2016.
Ambele goluri au fost înscrise în partea a doua a jocului de Gareth McAuley (49) și Nial McGinn (90+6). 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005958 (s)