News Flash:

Eugenie Bouchard, eliminare rusinoasa la Wimbledon: Reactia canadiencei

1 Iulie 2015
2136 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard a suferit o eliminare rusinoasa in primul tur al turneului de la Wimbledon.

Tenismena din Canada, ajunsa pe locul 12 in ierarhia WTA, a fost eliminata de chinezoaica Yingying Duan (locul 117 WTA) si spune ca ar fi fost mai inteligent daca n-ar fi participat la Wimbledon in acest an.

"Probabil ar fi fost mai inteligent daca nu jucam aici, dar n-aveam cum sa nu fiu prezenta la Wimbledon", a spus Bouchard la conferinta de presa de dupa meci.

"Am facut o pregatire minima pentru acest turneu, ca sa mai salvez ceva din meci. Nu sunt asa puternica pe cat mi-as fi dorit. Vreau sa-mi gasesc un antrenor bun, care sa ma faca puternica si sa scap de accidentari", a continuat canadianca.

Ajunsa la noua turnee consecutive in care n-a trecut de turul II, Bocuhard spune ca traverseaza o perioada neagra in cariera ei, pe care vrea s-o uite cat mai repede.

"Vreau sa uit aceasta perioada din cariera mea. Sunt foarte dezamagita de ultimele luni. Nu vreau sa mai fiu intrebata de punctele pe care le am de aparata si vreau sa privesc in fata", a conchis jucatoarea care anul trecut a jucat finala la Wimbledon.

7-6, 6-4 a fost scorul intalnirii dintre Yingying Duan si Eugenie Bouchard.

canada wta yingying duan bocuhard
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)