News Flash:

Eugen Nicolicea, audiat la Parchetul General

5 Mai 2015
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
eugen nicolicea
Deputatul Eugen Nicolicea, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este cercetat penal pentru santaj in legatura cu afirmatiile sale la adresa senatorului PSD Gabriela Firea.
La intrare in sediul Parchetului, Eugen Nicolicea a explicat ca a fost chemat de procurori in calitate de fost membru al Comisiei Nana.
Intrebat de jurnalisti daca activitatea Comisiei Nana a fost afectata de declaratiile lui Traian Basescu, Nicolicea a spus: "Nu a fost afectata. Numai ca, la acea data, cand au fost facute afirmatiile lui Traian Basescu, eu nu mai faceam parte din comisie".
La randul sau, Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea, a declarat ca audierea membrilor Comisiei Nana a fost ceruta chiar de Traian Basescu, urmand ca la Parchet sa fie chemati mai multi parlamentari.
Senatoarea PSD Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care il acuza pe Traian Basescu de amenintare si santaj in legatura cu declaratiile pe care acesta le-a facut intr-o emisiune televizata.
In denuntul depus impotriva lui Traian Basescu la Parchetul General se arata: "Intr-un interviu la postul de televiziune Realitatea TV, difuzat in seara zilei 13.04.2014, in cadrul emisiunii 'Jocuri de putere', referindu-se la activitatea parlamentara a dnei senator Firea Gabriela, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea legalitatii achizitiei terenurilor din zona comunei Nana, judetul Calarasi, a afirmat: 'Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului ei unde este primar, ca s-ar putea sa nu-l gaseasca intr-o zi acasa daca... Nu-i atenta... Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele'".
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006407 (s)