News Flash:

Eram pe strada cand am vazut un baietel sarac spunand: „I-am cerut lui Dumnezeu sa imi dea…” Abia mi-a putut potoli lacrimile!

27 Iulie 2017
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
baietel
Toata lumea stie ca faptele bune se intorc atunci cand nu te astepti si ca trebuie sa faci mereu gesturi de suflet pentru cei din jurul tau.
In cazul copiilor saraci si fara posibilitati materiale, sa ii ajuti este ca si cum ti-ai ajuta propriul copil si te face sa te simti bine ca poti sa faci acest lucru.
O poveste emotionanta despr eun copil sarac a facut inconjurul lunii, iar mesajul pe care il transmite este sa nu treci pe langa un suflet necajit fara sa ii asculti povestea.
„Un baietel sarac de aproximativ 10 ani era in fata unui magazin de pantofi…”
Cu hainele gaurite si murdare, mainile impreunate in fata si picioarele desculte, un baietel de aproximativ 10 ani era in fata unui magazin de pantofi. Tocmai ce ninsese, iar primii fulgi de nea se asternusera deja pe trotuar. Cu ochii usor inlacrimati el privea prin vitrina magazinului. O doamna s-a apropiat de baiat si l-a intrebat: „Micul meu prieten, pot sa te ajut cu ceva?”
Baietelul si-a lasat capul in jos si a raspuns: I-am cerut lui Dumnezeu sa imi dea o pereche de pantofi”
Femeia l-a luat de mana si a intrat cu el in magazin. A cerut angajatilor sa o ajute cu 10 perechi de sosete groase, apoi a intrebat daca ar avea de unde sa ia un bol, apa calda si un prosop.
„Cu siguranta!”, a raspuns managerului magazinului, uitandu-se la ochii tristi ai copilului
„Haideti cu mine!”-a continuat acesta.
Managerul i-a dus pe cei doi intr-o alta incapere, unde le-a oferit tot ce aveau nevoie.
Femeia a asezat baietelul pe un scaun, a tras bolul si a pus apa calda in el, apoi a spalat picioarele lui mici si le-a sters cu un prosop, scrie poatenustiai.ro.
A luat o pereche de sosete si cele 10 pe care i le pusese managerul langa scaunel si l-a incaltat, apoi a spus: „Am terminat… acum hai sa probam si o pereche de cizme”
Baietelul si-a ales niste cizmulite imblanite, numai bune pentru iarna grea ce isi intra in drepturi.
Dupa ce au iesit din magazin, femeia l-a mangaiat pe cap si l-a intrebat: „Spune-mi, iti este bine acum? Te simti mai bine?”
Insa cand se pregatea sa plece, baiatul a prins-o de mana, s-a uitat la ea cu lacrimi in ochi si a intrebat-o: „Sunteti sotia lui Dumnezeu?”

faptele bune managerul baietelul scaun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)