News Flash:

Episod fabulos relatat de Saftoiu in cartea sa. Ce spunea Berlusconi despre Elena Udrea

26 Mai 2015
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea26
Fosta consiliera a lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, relateaza in cartea sa, "Cronica de Cotroceni", un dialog "deconcertant" intre seful statului si premierul italian Silvio Berlusconi, despre Elena Udrea, prezenta la o intalnire la Roma. 

Episodul il are in prim plan pe Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei si a avut loc in timpul vizitei la Roma din 2005 a lui Traian Basescu.

"Se vorbea despre relatiile bilaterale, despre sustinerea Italiei pentru integrarea Romaniei in U.E. Brusc, Berlusconi si-a mutat privirea spre Elena Udrea, care se afla in diagonala cu premierul Italiei. „De ce sunteti asa de ingandurata? Trupul dumneavoastra spune altceva decat chipul dumneavoastra.“ Pur si simplu, am ramas fara grai", relateaza Saftoiu, care spune ca Basescu a intervenit ulterior. 

""Va place? O mai aduc“. Si au ras impreuna. Andrei Plesu era cel mai consternat dintre noi", povesteste Saftoiu. Finalul s-a dovedit apoteotic. Am terminat intalnirea si ne-am ridicat pentru plecare. Berlusconi a privit-o pe Elena : „As vrea sa mai ramaneti putin, sa schimbam cateva cuvinte doar noi doi“. Fabulos!", relateaza fosta consiliera prezidentiala.

Basescu a atacat-o dur pe Adriana Saftoiu, intr-o postare pe Facebook.

"Faptul ca unui consilier i s-a facut onoarea de a fi inclus in delegatia oficiala a Presedintelui Romaniei care a participat la discutiile cu premierul Italiei nu-i permite consilierului sa dezvaluie nici continutul discutiilor si, cu atit mai mult, nu-i permite sa fabuleze pe marginea acestora. Fac precizarea ca discutiile cu premierul Berlusconi de la Roma au fost, cel mai probabil, inregistrate deGuvernul Italian. Gestul consilierului este fara precedent in diplomatia europeana. Sunt convins ca multe cancelarii isi controleaza astazi structura delegatiilor cu care m-am dus la intalniri oficiale, in perioada 2005 – 2007, si toate spera ca numele Saftoiu nu a figurat in delegatia mea", a spus Basescu.

Elena Udrea a reactionat pe Facebook la fragmentele publicate de Saftoiu despre ea. ''Este regretabil ca o persoana cu certe calitati, care ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii, se coboara sa vanda povesti de budoar inventate din invidie si frustrare,'' scrie Udrea.

silvio berlusconi traian basescu elena udrea facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)