News Flash:

Episcopul Husilor a fost surprins in timp ce fugea din tara

23 Iulie 2017
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
ps corneliu episcopul husilor 465x390 e1497940739712
Episcopul Corneliu al Husilor, ierarh care face obiectul unei anchete in Biserica Ortodoxa Romana dupa aparitia unor inregistrari video in care acesta ar intretine relatii sexuale cu un alt barbat, a fost suprins sambata, inainte de ora 16.00, pe aeroportul din Iasi.

Publicatia vremeanoua.ro publica imagini cu episcopul la aeroport, sustinand ca acesta s-a imbarcat intr-o aeronava cu destinatia Viena.Corneliu Onila, episcopul Husilor, este imbracat in straie monahale negre, cu capul gol, este insotit de fratele sau, Florin, dar si de unul dintre consilierii sai de la Eparhie, preotul Iorest. In ziua de 21 iulie 2017, a avut loc, la resedinta mitropolitana din Iasi, Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, la care au participat toti membrii acestui for bisericesc.

In cadrul acestei intruniri s-a discutat din nou situatia creata in jurul acuzatiilor aduse Episcopului Corneliu de Husi, cu referire la presupuse abateri de natura morala. Ca rezultat al discutiilor care au avut loc, ierarhii prezenti au solicitat Episcopului Husilor sa nu mai slujeasca Sfanta Liturghie si celelalte slujbe bisericesti, pana la proxima sedinta a Sfantului Sinod cand se va aborda acest subiect

corneliu husilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009185 (s)