News Flash:

Emotii pentru Ponta! Premierul afla aSstazi daca Plenul Camerei va incuviinta urmarirea penala

9 Iunie 2015
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Sedinta de plen a Camerei Deputatilor privind solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Victor Ponta va avea loc marti la ora 10.00. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, solicitarea privind inceperea urmaririi penale a premierului Ponta, votul inregistrat fiind: 18 "impotriva", 7 "pentru" si o abtinere.
Vicepresedintele comisiei Ciprian Nica a facut aceste precizari dupa sedinta Comisiei juridice, aratand ca raportul comisiei va fi unul in care nu se cere inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta.
"Dintr-un numar de 26 de participanti la comisie, s-a votat in felul urmator:7 au fost pentru inceperea urmaririi penale, 18 voturi au fost pentru neinceperea urmaririi penale si o abtinere. Prin urmare, Comisia juridica va face un raport prin care nu se cere inceperea urmariiri penale, urmand ca plenul sa decida maine daca se incepe sau nu se incepe urmarirea penala. Sunt doua modele de proiecte de hotarari care sunt pregatite ca plenul sa decida maine. Asa cere Regulamentul", a spus Nica.
El a aratat ca in sedinta au fost dezbateri dar au caracter secret.
Intrebat daca liberalii au votat cu alta culoare de pix, Nica a spus: "S-a hotarat de la inceput sa se voteze cu o singura culoare pentru ca sa nu existe probleme la vot".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007788 (s)