News Flash:

Emotii mari pentru viitorii directori din judetul Timis! Luni incep probele de evaluare

17 Octombrie 2016
940 Vizualizari | 0 Comentarii
directori scoli
Profesorii au trecut peste primul hop pentru a ajunge directori de scoli – examenul scris. Acum urmeaza insa alte evaluari. De luni, 17 octombrie, incep probele de evaluare a CV-ului si interviurile. Va prezentam graficul desfasurarii acestor probe.
Cele doua probe care vor face din profesori directori, daca le vor trece si vor avea calificative mai mari decat concurentii pentru acelasi post, vor avea loc la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis, din Piata Huniade nr. 3.
Profesorii care vor sa devina directori au trecut deja prin examenul scris, care a avut loc la Universitatea de Vest din Timisoara. Acum, 199 de profesori sunt pe lista probelor de evaluare, fiind programati in diverse zile si la ore diferite. Dupa probele de evaluare se va da si verdictul, daca profesorii vor deveni directori sau nu, scrie tion.ro.
Interviul si evaluarea CV-ului se vor desfasura in perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. Afisarea rezultatelor concursului este programata in data de 18 noiembrie, fiind urmata de o perioada alocata depunerii contestatiilor: 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiilor si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Ultima etapa a concursului – validarea in consiliul de administratie al inspectoratului scolar a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister – este programata in data de 16 decembrie 2016.
In atasament va prezentam graficul si programarea pe zile si ore a profesorilor la probele de evaluare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006046 (s)