News Flash:

Emotii mari pentru mii de elevi din judetul Timis

7 Martie 2016
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca
Incepe simularea Bacalaureatului! In Timis, aproape 6.000 de liceeni isi vor verifica cunostintele.
Vor da simularea la Bacalaureat 5.800 de liceeni in Timis, de clasa a XII-a si a XI-a. Din cei 5.800 de liceeni care se vor afla in fata primului test serios inaintea examenului maturitatii din vara, 1.200 sunt de clasa a XI-a. Trebuie mentionat ca acestia din urma nu vor da proba la alegere, pentru ca, in cazul lor, e prea devreme sa aleaga o optiune.
Luni, 7 martie, liceenii vor fi in fata probei scrise la Limba si literatura romana, iar marti, 8 martie, se va desfasura proba la Limba si literatura materna (pentru elevii care studiaza in limbile minoritatilor nationale).
Miercuri, 9 martie, va avea loc proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie). Joi, 10 martie, elevii de clasa a XII-a vor da proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele se vor afisa in 18 martie.
Notele obtinute nu se trec in catalog. In urma analizei rezultatelor, inspectoratele scolare vor lua masuri de monitorizare si control, dar si de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004681 (s)