News Flash:

Emotii cu pasajul Michelangelo. Lucrarile ar putea fi finalizate abia la primavara!

2 Decembrie 2014
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Unda verde la turnarea de asfalt pe pasajul subteran Michelangelo. Vremea rea le strica insa planurile muncitorilor, iar primarul Timisoarei nu mai este asa de optimist cum a fost pana acum. Mai e nevoie de 3 saptamani de munca, iar daca vremea se strica si vine inghetul, pasajul va fi deschis abia in primavara.
Muncitorii mobilizati pe santier au turnat primul strat de asfalt in partea descoperita a pasajului si, intre timp, lucreaza si la peretii verticali.
“S-a lucrat inclusiv de Ziua Nationala la Michelangelo. Am cerut aprobare de la ITM sa putem lucra si in zi de sarbatoare, s-a lucrat pana seara tarziu. S-a lucrat la armarea si cofrarea placarii peretilor verticali. In aceasta saptamana vrem sa finalizam placarea peretilor verticali din afara zonei acoperite si pana la mijlocul saptamanii viitoare sa finalizam placarea peretilor verticali si in partea acoperita. Intre timp s-a facut hidroizolatia si s-a turnat primul strat de asfalt pe rampa pasajului de la universitate inspre partea acoperita, pe mai bine de jumatate din lungimea acestei rampe. In partea cealalta, dinspre BRD, asfaltul este turnat tot asa, la nivel de prim strat, pana la intrarea sub partea acoperita”, a explicat primarul Timisoarei.
Edilul nu mai este atat de optimist ca pana acum. Dupa ce a spus in nenumarate randuri ca le va face un cadou de Craciun timisorenilor si va deschide pasajul pana la Craciun, iata ca acum spune ca exista nesansa sa fie deschisa circulatia abia in primavara, scrie opiniatimisoarei.ro.
“Speram ca vremea sa ne permita sa continuam lucrarile si sa le finalizam, asa cum ne-am propus, pana la Craciun. Prognozele meteo din ultima vreme nu prea s-au adeverit, au fost si prognoze de vreme buna si a plouat si s-a intamplat sa fie si prognoze de ploaie si sa nu ploua. Pentru noi este foarte important sa nu ploua ca sa putem realiza hidroizolatia si asfaltarea, primul strat, dar este si mai important sa nu avem temperaturi negative. Daca conditiile meteo vor fi bune, atunci vom finaliza pana la Craciun, daca nu vor fi bune, cu parere de rau ne vom vedea nevoiti sa amanam deschiderea pentru primavara. Pe parcursul iernii nu se va putea lucra. Depinde de vreme, noi mai avem nevoie de 3 saptamani de lucru. Daca Cel de Sus ni le da acum, terminam pana la Craciun, daca voia Celui de Sus va fi sa nu lucram asa de mult acum si sa mai ramana ceva si pentru primavara, ne vom conforma”, a conchis edilul Timisoarei.

primarul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005581 (s)