News Flash:

Emmanuel Macron, vizita oficiala in Romania

23 Iunie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Emmanuel Macron2
Dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Emmanuel Macron, presedintele Klaus Iohannis le-a vorbit jurnalistilor despre temele abordate in cadrul discutiei. Seful statului sustine ca i-a povestit presedintelui francez si despre criza politica cu care se confrunta Romania in acest moment.


"Foarte pe scurt. Eu ii asigur pe toti cu care ma intalnesc ca Romania este stabila. Chiar daca se lucreaza la formarea unui nou guvern, nu afecteaza procesele in care este implicata Romania.(...) Aceste teme le abordez de la mine pentru ca e important sa le spunem partenerilor ca suntem o tara stabila. Nu e o problema daca se schimba guvernul.", a declarat Klaus Iohannis.


In urma discutiilor, presedintele Klaus Iohannis l-ar fi invitat pe presedintele francez in Romania. Emmanuel Macron a acceptat  pe loc invitatia, Romania fiind printre primele tari pe care presedintele francez le viziteaza. 


Desi informatia a fost confirmata si de Administratia Prezidentiala, momentan nu se cunoaste exactitate detaliile vizitei mult asteptate. 

emmanuel macron klaus iohannis seful statului romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)