News Flash:

Emisiunea "iComedy" DISPARE DE PE ECRANE! Antena 1 A OPRIT PRODUCTIA

2 Aprilie 2014
941 Vizualizari | 0 Comentarii

În ultima perioadă, Antena 1 a pus în aplicare o serie de proiecte majore de divertisment, iar mult discutatul show "iComedy" nu-şi mai are locul în grilă.

Gândită şi pusă în scenă iniţial de către Mihai Bendeac, emisiunea a suferit o serie de transformări în ultimele luni, după ce actorul a fost pus pe liber. Amfitrion, în locul lui, a rămas colegul Mikey Hash, însă nici el nu a avut viaţă lungă la Antena. La începutul lui februarie reprezentaţii postului anunţau că Mikey Hash nu va mai face parte nici el din echipa a cărei componenţă s-a schimbat radical: Şerban Pavlu, Daniel Buzdugan, şi Cătălin Bordea, fiecare dintre ei cunoscuţi deja din emisiuni radio şi TV.

Mai mult, cu noua echipă, emisiunea a avut şi un nou regizor, pe Iura Luncaşu, fost colaborator al trustului MediaPro şi semnatar el regiei multor telenovele româneşti de succes.

Cu toate acestea, producătorii au decis ca, acum, când filmările celor cinci episoade care erau prevăzute în contract s-au încheiat, să stopeze producţia definitiv.

"Emisiunea iComedy nu va fi reluată", ne-au spus reprezentanţii postului. Libertatea.ro


antena 1 icomedy mihai bendeac mikey hash daniel buzdugan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018508 (s)