News Flash:

Elixirul pentru o viata lunga si sanatoasa. Ce contine si de ce este miraculos

26 Februarie 2016
5563 Vizualizari | 0 Comentarii
elixirr
Acest veritabil elixir a fost descoperit de arheologii de la Chrysalis Archaeological Consultants sub o fosta berarie germana din New York. Aici, alaturi de o colectie de 150 de sticle cu bauturi alcoolice, se afla si un mic flacon datand in secolul al XIX-lea. Un grup de oameni de stiinta germani a tradus "reteta" flaconului si a identificat componentele licorii, dintre care unele au intr-adevar efecte medicale foarte benefice, potrivit dnainfo.com.

Printre ingrediente se numara: aloe (cu proprietati antiinflamatoare), rubarba,gentiana, curcuma albasofran, precum si alcool obtinut din cereale. Multe dintre ingredientele identificate sunt corelate cu o digestie buna, spune un specialist in medicina herbala. Acest leac poarta denumirea de elixirul unei vieti lungi.
Ingrediente:

Aloe - 13 grame

Rubarba - 2,3 grame

Gentiana - 2,3 grame

Turmeric alb - 2,3 grame

Sofran spaniol - 2,3 grame

Apa - 4 linguri

Alcool de cereale (vodca, gin) - 12 linguri

Strangeti gelul de aloe si puneti-l deoparte. Rubarba, gentiana, sofranul spaniol si turmericul alb se pun intr-un blender impreuna cu gelul de aloe, apa si alcoolul. Se tine deoparte amestecul timp de trei zile, agitand frecvent. Apoi se filtreaza cu ajutorul unui filtru de tifon sau de cafea si se serveste. Fiti atenti, sofranul coloreaza mainile si obiectele de bucatarie.

berarie new york bauturi alcoolice aloe rubarba gentiana curcuma alba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005278 (s)