News Flash:

Elevii reactioneaza dupa ce conducerea unui liceu din Lugoj a uns gardul cu vaselina

20 Octombrie 2014
626 Vizualizari | 0 Comentarii
Situatia de la Colegiul Tehnic Valeriu Braniste din Lugoj, unde conducerea scolii a decis sa unga gardul unitatii de invatamant cu vaselina pentru a impiedica chiulul elevilor, naste reactii. Consiliul Judetean al Elevilor (CJE) Timis, structura reprezentativa pentru promovarea si apararea drepturilor si intereselor elevilor din judet, isi manifesta ingrijorarea asupra situatiei prezente in Colegiul Tehnic “Valeriu Braniste” din Lugoj.
In urma discutiei dintre reprezentantii CJE Timis si elevii care invata in acel liceu, liceenii si-au manifestat „anxietatea si reticenta fata de metodele exagerate de oprire a elevilor de a iesi din unitatea de invatamant“.
„Acestia  confirma faptele relatate in presa nationala si anume prezenta sarmei ghimpate, a cioburilor si a vaselinei pe gardurile ce imprejmuiesc liceul lugojan. CJE Timis impartaseste sentimentul de neincredere in metodele invechite de a opri iesirea elevilor din scoli si in schimb sustine necesitatea gasirii unor metode mai putin periculoase pentru a opri chiulul din liceu“, transmit reprezentantii CJE Timis.
Consiliul Judetean al Elevilor Timis isi manifesta indignarea asupra situatiei Consiliului Scolar al Elevilor din Colegiul Tehnic “Valeriu Braniste” Lugoj, care nu a mai participat la ultimele sedinte ale CJE Timis si care nu a anuntat situatia de facto din liceul de provenienta, astfel incat reprezentantii judeteni ai elevilor au aflat de pe internet situatia existenta in acel liceu.
Reprezentantii elevilor din judetul Timis cer intrunirea de urgenta a Consiliului de Administratie al liceului si solicita invitarea consilierilor judeteni ai elevilor pentru a putea gasi impreuna metode mai eficiente si mai putin periculoase pentru remedierea problemelor existente in liceu, precum nivelul ridicat al absenteismului si pericolele la care se expun elevii in momentul parasirii scolii, scrie tion.ro.
„CJE Timis promoveaza un mediu placut si antrenant, in care sa se desfasoare actul educational in toate unitatile de invatamant si considera ca acestea ar trebui sa faca tot ce pot astfel incat elevii sa se intoarca zilnic cu bucurie in unitatiile in care isi desfasoara studiile“, spune Mario Borza, presedinte CJE Timis.

cje timis mario borza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049489 (s)