News Flash:

Elevii din Timis se pregatesc de simularile la BAC si Evaluarea Nationala

8 Februarie 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
examen bac4
Elevii sunt acum in vacanta, dar dupa ce aceasta saptamana se va incheia vor incepe emotiile si pregatirea pentru viitoarele examene. Odata cu startul calendaristic al primaverii incep si simularile pentru examenele nationale. De data aceasta, simularile la Bacalaureat (pentru elevii de a XI-a si a XII-a) si la Evaluarea Nationala (pentru cei de clasa a VIII-a) au loc in acelasi timp. Aproximativ 15.000 de elevi din Timis vor trece prin emotiile acestor simulari.

Startul primului examen se da in data de 13 martie. Conform Inspectoratului Scolar Judetean Timis, in cel mai vestic judet al tarii sunt 5.059 elevi inscrisi in clasa a VIII-a si 4.259 la invatamantul de zi in clasa a XI-a plus aproximativ 600 de elevi la alte forme de invatamant, cum ar fi seral si fara frecventa. In clasa a XII-a, la zi, sunt inscrisi, in acest an scolar, in Timis, 4.275 elevi plus inca aproximativ 620 la alte forme de invatamant.
In 13 martie, atat elevii de a VIII-a cat si liceenii dau proba scrisa la Limba Romana. In 14 martie urmeaza, si pentru cei de clasa a VIII-a, dar si pentru cei de-a XI-a si a XII-a, proba scrisa la Limba Materna.
In 15 martie, elevii de clasa a VIII-a vor da simularea probei scrise la Matematica, iar elevii de liceu vor fi in fata probei scrise obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie), scrie tion.ro.
In 17 martie, conform calendarului prezentat de Ministerul Educatiei, are loc ultima proba scrisa, de data aceasta doar pentru elevii de a XII-a. Este vorba despre proba la alegere a profilului – proba scrisa.
Rezultatele se vor afisa pentru toti cei care au trecut prin simularile examenelor nationale in 31 martie.
Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecarei scoli.

evaluarea nationala timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006300 (s)