News Flash:

Elevii de la Colegiul Loga se muta la Grupul Scolar Tanasescu

14 Octombrie 2014
647 Vizualizari | 0 Comentarii
Colegiul Loga
Pe timpul lucrarilor de reabilitare ce au loc la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara, elevii vor fi mutati la Grupul Scolar Tudor Tanasescu, de pe strada Lorena. Elevii si cadrele didactice isi vor desfasura activitatea acolo zece luni – conform termenului in care firma care reabiliteaza cladirea de pe Loga trebuie sa termine lucrarile.
Este vorba de lucrari de amploare in cladirea Colegiului C.D. Loga, de la tamplarie pana la retele de apa.
„Primaria ne-a oferit aceasta varianta organizatorica, avand in vedere ca a lucra cu copiii in conditii de santier constituie un risc pe care e greu sa ti-l asumi. Primaria s-a angajat ca va pregati spatiul acela corespunzator, igienizari, reparatii, conectare la incalzire. In momentul in care ei au terminat acolo ne luam si noi bagajele si pe durata proiectului vom sta acolo”, spune Mariea Stefan, directorul Colegiului C.D. Loga.
Aceasta mutare va avea loc in cateva saptamani. Este vorba de 1.048 de elevi plus peste 60 de cadre didactice. Unii vor sa se mute, altora le este indiferent, dar majoritatea inteleg ca alte alternative nu sunt. Sunt si multi din acea zona, carora le este benefic, mai spune conducerea scolii.
Lucrarile la cladirea liceului au demarat in primavara acestui an. Acum muncitorii repara acoperisul si continua reabilitarea cu lucrarile la fatada, in interior, la instalatiile de incalzire, la cele electrice, si cu tamplaria. De altfel, Colegiul ”C.D. Loga” nici nu a primit autorizatie sanitara in acest an, tocmai pentru ca se afla in santier.
La deschiderea de an scolar, la Loga s-au tinut mai multe festivitati de deschidere, cate una in fiecare clasa, tocmai pentru a nu pune in pericol elevii, cadrele didactice ori parintii, din cauza lucrarilor.

loga cadre didactice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0967 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035870 (s)