News Flash:

Elevii claselor a VIII-a sustin simularea Evaluarii Nationale la Limba si Literatura Romana

22 Februarie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
bac lucrare
Luni, 22 februarie 2016, elevii de clasa a VIII-a sustin simularea probei de limba si literatura romana. Puteti consulta mai jos modele de subiecte si bareme pentru simularea de limba romana, potrivit EDU.ro.
Potrivit Gandul, 188.000 de elevi inscrisi in clasa a VIII-a incep luni simularile pentru Evaluarea Nationala. Conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 22 februarie 2016, este prevazuta proba scrisa la Limba si literatura romana.
Rezultatele pe care le vor obtine elevii la simulari vor fi analizate la nivelul fiecarei scoli, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei si sedinte cu parintii, in vederea imbunatatirii performantelor scolare.
Notele obtinute nu se trec in catalog. In situatia exceptionala in care se doreste consemnarea notei in catalog, elevul trebuie sa solicite acest lucru profesorului. In urma analizarii rezultatelor, inspectoratele scolare judetene vor lua masuri de monitorizare si control, dar si de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.
Anul trecut, 96,17% dintre elevii inscrisi in clasa a VIII-a (adica 180.442 de elevi) au participat la toate probele simularii, iar 50,68% dintre cei prezenti (91.445 de elevi) au obtinut medii peste 5. 
Calendarul simularii Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a, conform EDU.RO:
- 22 februarie: Limba si literatura romana
- 23 februarie: Matematica
- 24 februarie: Limba si literatura materna (pentru elevii apartinand minoritatilor nationale care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna)
- 4 martie: afisarea rezultatelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005912 (s)