News Flash:

Elena Vesnina, campioana in proba de dublu la Wimbledon: De fiecare data cand intra Federer în vestiar, se face liniste

20 Iulie 2017
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
federer dubai
Roger Federer este cel mai respectat jucator din tenisul mondial, atat pentru realizarile sale profesionale, cat si datorita modestiei de care da dovada in afara terenului. Elena Vesnina, proaspat campioana in proba de dublu la Wimbledon, a povestit cum arata o zi in vestiar alaturi de elvetian.
Federer nu a devenit un tip arogant in ciuda faptului ca a castigat 19 titluri de Grand Slam si este considerat cel mai mare star din tenis. 
Roger a fost laudat de Vesnina, sportiva care a participat alaturi de elvetian la dineul campionilor de la Wimbledon: "Toata lumea vrea sa faca poze cu el in aceasta seara, chiar si jucatorii. Intotdeauna a fost cel mai popular jucator din circuit! De fiecare data cand intra in vestiar, se face liniste, iar toata lumea se uita la el".
Jucatoarea care a invins-o pe Monica Niculescu in finala de dublu de la Wimbledon si-a exprimat mirarea ca Federer este un om foarte modest: "Roger este un mare star, dar nu arata niciodata asta! A ramas cu picioare pe pamant, galant si atent cu toata lumea. Federer respecta oamenii, nu conteaza ca este vorba de angajati ai turneului sau de alti jucatori. De asemenea, acelasi lucru il pot spune si despre Rafael Nadal", a adaugat Elena, citata de tennisworldusa.org
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006058 (s)