News Flash:

Elena Udrea, ironie usturatoare la adresa premierului Dacian Ciolos

2 Decembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea3
Candidata independenta Elena Udrea a lansat o ironie usturatoare la adresa premierului Dacian Ciolos. Aceasta spune ca Dacian Soros este cel de-al cincilea politician care a inspirat-o in alegerea sloganului „O femeie cat 10 barbati”.

Intr-un filmulet postat pe pagina sa de Facebook, fosta sefa PMP se lanseaza intr-o serie de atacuri la adresa lui Dacian Ciolos, despre care spune ca nu s-a remarcat intr-un an de guvernare decat prin „statul la coada la saorma, prin mersul la economic, prin sustinerea multinationalelor si a bancilor in detrimentul romanilor”.

Udrea mai spune despre Ciolos ca sufera de „misecuvenism”, vrea doar sa fie numit, nu are responsabilitatea unor voturi in spatele lui si nu-l intereseaza sa dea socoteala in fata nimanui.

„I-a lipsit curajul sa se inscrie in batalia electorala, nu candideaza la aceste alegeri. Pot sa inteleg ca nu i-ar fi convenit sa candideze pe lista PNL si USR, partidele care il sustin, dar ar fi putut sa incerce o candidatura independenta, asa cum candidez eu, daca i-ar fi pasat de votul romanilor”, a concluzionat Udrea.

facebook dacian ciolos udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005185 (s)