News Flash:

Elena Udrea, dezvaluire INCENDIARA: "Iohannis nu o schimba pe Kovesi pentru ca se teme pentru sotia sa"

5 Iulie 2017
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea 1
Elena Udrea a dezvaluit de ce nu vrea Klaus Iohannis sa o suspende pe Laura Codruta Kovesi din functia de sefa a DNA. Udrea e de parere ca presedintele Iohannis se teme ca sotia sa, Carmen, sa nu se aleaga cu un dosar penal.
"Eu cred ca teama domnului Iohannis este fata de sotia dansului. Se vorbeste foarte insistent de faptul ca doamna Iohannis ar putea avea un dosar penal din partea doamnei Kovesi pentru falsurile in legatura cu casa din Sibiu.", a spus Elena Udrea la Romania TV.
Elena Udrea a transmis, dupa acuzatiile aduse de procurorul Mihaela Iorga la adresa procurorului-sef DNA, ca este clar ca a fost arestata la comanda Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea, intrebandu-se retoric "cine mai poate restabili legalitatea in functionarea justitiei?"."Astazi, procurorul DNA Mihaela Iorga Morar a declarat public ca i s-a cerut de catre Kovesi sa ma aresteze, la a treia incercare de arestare, respinsa de Parlament, in toamna lui 2015!!! Ce dovada mai trebuie ca ceea ce spun eu inca din ianuarie 2015 sa fie crezut? Ce mai e necesar sa aflam ca sa fie clar tuturor ca am fost arestata la comanda lui Kovesi si Coldea, ca am fost si sunt tinta acestora, ca dosarele mele sunt rezultatul planului lor de a ma scoate din politica si de a ma reduce la tacere? Asa cum de altfel s-a intamplat si in cazurile altora, in alte dosare, dar fata de care cei doi au actionat cu mai putina patima. Iar procurorii acestia care au avut intr-un final curajul sa vorbeasca, sa arate abuzurile sefei DNA, au fost revocati din functii de catre CSM, la cererea lui Kovesi!", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook
Fostul ministru se intreaba cine mai poate restabili legalitatea in functionarea justitiei, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis ii gireaza pe acesti oameni.
"Cine mai poate sa restabileasca legalitatea in functionarea justitiei? Cine poate si vrea sa opreasca abuzurile si ilegalitatile lui Kovesi si ale Sistemului din care face parte? Cui sa ma adresez eu, tinta lor cea mai importanta, la cine sa reclam executia la care sunt supusa, cand insusi seful statului ii gireaza pe acesti oameni si le aproba actiunile mafiote?", a completat Elena Udrea.
Reactia fostului ministru al Turismului a venit dupa ce procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Laura Codruta Kovesi ca a facut presiuni pentru retinerea Elenei Udrea, ”chiar si pentru o noapte”,desi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului si atunci ”totul era doar un circ mediatic”.
”In situatia privind dosarul Elenei Udrea in care Parlamentul a da aviz pentru retinere, nu si pentru arestare si in care am iesit si am spus clar la acel moment ca atat timp cat nu avem arestare, nu se impune retinerea ca ar insemna sa facem doar un circ mediatic. Am inchis telefonul, am luat masura controlului judiciar pe cautiune si consider ca a fost o masura corecta avand in vedere avizul Parlamentului. Nu mi-a spus in mod direct, pentru ca nu procedeaza niciodata in mod direct. Suna, intreba sau efectiv intervenea printr-un procuror sef adjunct care era coordonatorul sectiei a doua. Mi-a spus ca opinia conducerii este ca ar trebui retinuta pentru ca exista aviz de retinere. A fost mesajul doamnei procuror sef . Chiar si pentru pentru o noapte. Ceea ce mi s-a parut bizar. Si este motivul pentru care in noaptea aia mi-am inchis telefonul”, a declarat procurorul Mihaela Moraru Iorga.
Iorga a mai spus ca tensiunea dintre ea si Kovesi era de mult timp fiind ”determinata probabil de faptul ca nu am dat curs anumitor solicitari”.

elena udrea klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1955 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)