News Flash:

Elena Udrea, despre ”Gala Bute”: Acest dosar este legat de declaratiile pe care le-am facut vineri despre Coldea. Este o încercare de intimidare si ma astept la orice

2 Februarie 2015
1749 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea a declarat, luni, referitor la acuzatiile care i se aduc in dosarul ”Gala Bute”, ca sunt legate de declaratiile pe care le-a facut vineri legate de seful interimar al SRI, Florian Coldea.
Declaratiile Elenei Udrea:
Recunosc, sunt vinovata ca am dorit ceea ce au dorit milioane de romani in 2010, sa-l vedem le Lucian Bute boxand in Romania.
Am dorit ca acest meci sa se intample in tara lui. Daca este o vina ca am vrut ca ministerul pe care l-am condus sa-si faca promovare cu cel mai mare campion pe care il aveam la acea vreme, atunci mi-o asum. A fost o oportunitate pe care am gasit-o in interiorul Guvernului ca acest minister sa foloseasca fonduri europene pentru a promova imaginea Romaniei si pentru a da satisfactie milioanelor de romani.
MDRT nu a facut decat un singur lucru: a cumparat publicitate in cadrul galei.
Mi se pare evident ca aparitia acestui dosar este legata de declaratiile pe care le-am facut vineri legate de Coldea. Nu se poate sa faci perchezitii la 4 ani si ceva de la eveniment. Consider ca este o incercare de intimidare si ma astept la orice. Este o incercare de decredibilizare a mea.
Nu am incredere aproape in nimeni in acest moment. Ma simt mai in siguranta supravegheata de politie. Prefer sa fiu supravegheata. Ma gandesc ca daca nu ma duc o data la politie cineva ma cauta. Mediafax.ro

elena udrea bute florian coldea mdrt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)