News Flash:

Elena Udrea, despre denuntatoarea ei: "Topoliceanu, singurul om pe care l-am sustinut intr-o functie publica"

26 Aprilie 2016
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, le-a declarat judecatorilor, plangand, ca Ana Maria Topoliceanu, unul dintre denuntatorii din dosarul Gala Bute, a fost singurul om pe care l-a sustinut intr-o functie publica.
"Pe Ana Maria Topoliceanu o cunosc de 17 ani. Nu am primit bani de la ea. A fost singurul om pe care l-am sustinut intr-o functie publica. Am cunoscut-o, fiind ambele avocate, am fost extrem de apropiate pana in vara anului 2012, insa relatia s-a racit de atunci", a declarat Elena Udrea judecatorilor de la instanta suprema, fiind audiata in dosarul Gala Bute.
"Cand am fost numita ministru, Ana Maria Topoliceanu m-a rugat sa o sustin pentru a ocupa o functie publica. Pe de o parte, in virtutea relatiei pe care o aveam, pentru ca si ea muncise in campania mea din anul 2008 si pentru ca isi dorea foarte mult sa intre in politica, punandu-se chiar problema sa candideze in 2012. Nu s-a mai intamplat. Tot ce am putut sa fac a fost sa o iau consilier. Desi, poate ca partidul nu ar fi refuzat sa o sustin pentru alta functie. A lucrat alaturi de mine si in 2008, iar cand am devenit ministru, am avut o discutie destul de dura, in care mi-a reprosat ca puteam sa fac mai mult pentru ea si nu am facut. Dupa acea discutie am numit-o director al Companiei Nationale de Investitii. Consider ca a fost un director bun", a mai spus Elena Udrea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004564 (s)