News Flash:

Elena Udrea comenteaza situatia premierului Ponta

8 Iunie 2015
1436 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Fostul ministru Elena Udrea a declarat luni ca premierului Victor Ponta i se intampla "ceea ce merita", sustinand insa ca, daca in fruntea Guvernului vineCatalin Predoiu, atunci "am cazut din lac in put", deoarece acesta are si el undosar la DNA. "Domnului Victor Ponta i se intampla ceea ce merita, de pe de o parte, si ceea ce era de asteptat. Adica toti cei care nu au ochelari de cal in aceasta perioada puteau sa prevada faptul ca se va ajunge aici cu domnul Victor Ponta. Domnul Victor Ponta are o problema mare, care, daca ar fi doar a dansului, nu ar fi atat de importanta, dar fiind prim-ministru si seful celui mai mare partid din Romania devine o problema a tuturor si anume dansul este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa il joace in aceasta perioada, fiind totusi al patrulea om in stat", a sustinut Elena Udrea.

In opinia Elenei Udrea, Ponta a adoptat o strategie care acum se intoarce impotriva lui. "Victor Ponta are o obsesie: 'Basescu si Elena Udrea la puscarie'. In ceea ce ma priveste, au luat-o altii inainte, dar toata aceasta strategie a lui Victor Ponta, care l-a facut de altfel sa piarda si alegerile prezidentiale, se dovedeste in aceste momente ca se intoarce impotriva lui. Nu poti, pe de o parte, sa instigi la o justitie politica, asa cum face dansul deschizand prin procurorul general Nitu dosare si iarasi dosare lui Traian Basescu si strigand peste tot in public 'Basescu si Udrea la puscarie', si pe de alta parte sa te plangi ca tu insuti ai avea un dosar care are ca scop schimbarea ta din functie", a precizat Udrea.

Potrivit acesteia, Ponta se afla intr-o situatie dificila, pe care insa si-a creat-o singur si de modul in care va gestiona iesirea din aceasta situatie va depinde si soarta actualului guvern. "Cum pleaca Victor Ponta din fruntea Guvernului, daca pleaca la o motiune de cenzura in Parlament sau pleaca cu un dosar penal, si mai ales cine vine in locul lui — de aceste doua lucruri depinde insa soarta Romaniei. Pentru ca am putea avea o problema si cu cine sa vina in locul domnului Victor Ponta. Daca pleaca Guvernul PSD si, din punctul meu de vedere, mai putin ultimele masuri cu scaderea TVA-ului, a fost un guvern neperformant, dar daca pleaca acest guvern intrebarea este cine ar putea sa vina in loc", a mai spus Udrea.

Ea a adaugat ca, daca in locul lui Victor Ponta ar veni prim-ministru Catalin Predoiu, atunci "am cazut din lac in put". "Domnul Predoiu este in dosarul 'Gala Bute'. Domnul Predoiu are o disjungere din acest dosar si oricand acest dosar, cand vine pe lista de prioritati a DNA, poate sa fie un dosar care sa il puna in situatia lui Victor Ponta. Copresedintele PNL Alina Gorghiu — si dansa are probleme nerezolvate sau nelamurite, care se pot transforma in dosare penale. Ca urmare, este foarte greu in acest moment sa te gandesti ca pleaca Victor Ponta cu un dosar penal si vin altii care ar putea avea si ei dosare penale", a sustinut Udrea.

Fostul ministru considera ca Victor Ponta ar fi trebuit sa demisioneze de multa vreme, insa nu stie daca acesta ar trebui sa plece acum pe motiv ca are un dosar penal. "Actuala clasa politica a intrat in colaps. Politicienii sunt morti de frica, sunt paralizati de frica propriilor schelete pe care le au in dulap si nu mai fac nimic pentru tara. Eu cred ca Parlamentul ar putea la fel de bine sa se inchida in acest moment, pentru ca la modul las in care se comporta actuala clasa politica si actualul Parlament evident ca nu pot face decat rau acestui popor", a mai spus Udrea. Declaratiile au fost facute la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a avut loc luni un nou termen in dosarul "Gala Bute", in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie.

elena udrea victor ponta catalin predoiu dosar dna importanta problema
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005609 (s)