News Flash:

Elena Basescu a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi copii

24 Februarie 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Fiica fostului presedinte Traian Basescu, Elena, a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi copii ai sai, cu titlul: ”Sofia & Traian Jr. Dragoste de sora”, ca mesaj de Dragobete.
In fotografia postata pe reteaua de socializare apar cei doi copii ai fiicei fostului presedinte, Sofia si Traian, Sofia tinandu-l in brate pe fratele sau, nascut la sfarsitul lunii ianuarie si mangaindu-l pe obraz.
Traian are la gat o bavetica pe care scrie ”Little Brother”.
Elena Basescu a nascut, pe 31 ianuarie, cel de-al doilea copil al sau, un baietel, anuntul fiind facut de fostul presedinte Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook, unde a scris ca "s-a nascut inca un Basescu" si a atasat o fotografie cu cel de-al treilea nepot al sau.
"In 31.01, la 22.18 s-a nascut inca un Basescu si este plin de personalitate. Ii multumesc fiicei mele pentru o nepotica si un nepotel", a anuntat Traian Basescu pe pagina sa de Facebook. La mesaj a atasat si o fotografie cu nepotelul sau.
Elena Basescu mai are o fetita, Sofia Anais, care a implinit un an in luna septembrie 2014.
Si fiica cea mare a fostului presedinte, Ioana, are un baietel, nascut in noiembrie 2014. Basescu a anuntat atunci tot pe Facebook ca s-a nascut primul sau nepotel.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005948 (s)