News Flash:

Efectul miraculos al mierii de albine asupra tenului

17 Mai 2015
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
miere de albine1
Produsele apicole si-au dovedit eficacitatea in timp pentru rolul lor antiimbatranire. Mierea, micul „moment dulce” din timpul zilei, are un mare aport nutritiv, fluidizeaza substantele nutritive, hidrateaza, elimina reziduurile, calmeaza si energizeaza organismul.
Elimini toxinele cu polen
Polenul hraneste celulele si le mentine vii, normalizeaza tractul digestiv si corecteaza procesul de eliminare a reziduurilor. Propolisul, medicamentul albinelor, are calitati antiinflamatoare si antibacteriene, asigura o curatate complexa a tractului digestiv si a pielii. In plus, intareste imunitatea. Nu in ultimul rand, laptisorul de matca, cunoscut drept „elixir al tineretii”, favorizeaza procesele de hidratare, furnizand substante vitale la nivel celular precum aminoacizi, enzime, vitamine, peptide antibacteriene si antivirale, dar si hormoni. De asemenea, el imbunatateste regenerarea pielii.
Tenul este zona corpului care ne preocupa cel mai mult si pentru intretinerea lui cheltuim multi bani. Creme, liftinguri, extragerea punctelor negre- cate din aceste tratamente nu-ti goleste deseori portofelul?! Cu toate acestea, sanatatea si frumusetea fetei presupune o ingrijire constanta si atenta, nu doar cheltuirea unor sume de bani pe creme si tratamente „la moda”. Si, cel mai important, pielea are nevoie de vitamine, minerale, oligoelemente, proteine si acizi grasi esentiali pe care ii iei numai dintr-un meniu bine proportionat. Sport si relaxare, pentru o piele frumoasa
Pe langa alimentatie, sportul, relaxarea profunda si detoxifierea periodica sunt factorii care pot mentine starea de armonie a organismului nostru si, indirect, a felului in care arata tenul. Foarte multe probleme specifice ale fetei, cum ar fi petele brune si ridurile timpurii, sunt o consecinta a neglijarii sanatatii si nicio crema sau lotiune scumpa aplicata la exterior nu va impiedica aparitia sau disparitia acestora.

produsele apicole mierea creme liftinguri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005558 (s)