News Flash:

Efectele ploilor: Pe trei drumuri nationale traficul este oprit, iar pe doua se circula cu dificultate

23 Iulie 2018
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in

Traficul este oprit, luni, pe trei drumuri nationale, in judetele Covasna, Suceava si Vrancea, si se circula ingreunat pe doua drumuri din Bacau siNeamt, din cauza ploilor care au avut loc in ultimele saptamani, potrivit Centrului Infotrafic.
Astfel, pe trei tronsoane de drumuri nationale circulatia este intrerupta. Este vorba de DN11B Targu Secuiesc - Cozmeni, in zona localitatii Catrusa, judetul Covasna, de DN2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava, judetul Suceava si de DN 2L, in localitatea Soveja, judetul Vrancea.

De asemenea, circulatia este ingreunata pe doua drumuri nationale. Este vorba de DN 12B, in zona localitatii Slanic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasament pe o distanta de 100 metri, in judetul Bacau si pe DN 15B, in localitatea Petru Voda, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasament pe o distanta de 30 metri, in judetul Neamt.

In continuare, este intrerupta si circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului, pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri. Pe aceasta sectie de cale ferata circulau insa doar garniturile unui operator privat.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005915 (s)