News Flash:

Eduard Hellvig, directorul SRI, audiat in Parlament cu privire la violentele de la proteste: Nu am sa-mi reprosez nimic

9 Februarie 2017
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Eduard Hellvig 1
Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, joi, inaintea audierii sale de catre Comisia parlamentara de control al SRI, referitor la proteste, comunicarea inter-institutionala pe aceasta tema si violentele din strada, ca nu are ce sa-si reproseze si ca SRI nu e implicat politic.
Intrebat daca ministrul de Interne, Carmen Dan, a primit de la SRI informari referitor la proteste si eventuale violente, Hellvig a raspuns: „E o intrebare foarte abrupta, raspunsul o sa-l dea domnul presedinte Tutuianu, dupa audiere. Colaborarea institutionala intre SRI si ministerul de Interne se face pe baza de protocol. Acolo in protocol sunt scrise toate mecanismele de colaborare intre cele doua institutii”.
Hellvig a evitat sa intre in detalii despre protocol, el aratand ca presedintele Comisiei, Adrian Tutuianu, va comunica pe aceasta tema dupa audiere.
Intrebat daca isi reproseaza ceva si daca SRI este implicat politic, Hellvig a raspuns: „Nu, absolut nimic. Si nu, niciodata SRI, in mandatul meu, nu va fi implicat politic in nicio activitate de asemenea gen”. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006251 (s)