News Flash:

Echipaje de interventie, mobilizate la Arad dupa ce o masina a plonjat in Lacul Ghioroc. Masina a fost gasita, dar soferul este dat disparut

31 Ianuarie 2018
988 Vizualizari | 0 Comentarii
masina rau

Echipele de interventie mobilizate la marginea Lacului Ghioroc, situat la 25 de kilometri de Arad, dupa ce un autoturism a iesit in viteza de pe sosea si a plonjat, au reusit recuperarea autoturismului dupa aproximativ patru ore, de la o adancime de peste 15 metri, insa soferul nu a fost gasit. Conform unor apropiati, acesta se certase cu sotia cu putin inainte si amenintase ca se va sinucide.
Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad au lucrat pana in jurul orei 04,00 pentru a recupera autoturismul cazut in Lacul Ghioroc, insa in acesta nu se afla nicio persoana.

Masina a fost scoasa de la o adancime de peste 15 metri, in timp ce scafandrii nu au reusit sa gaseasca barbatul care s-a aflat la volan, un localnic din satul invecinat Covasant.

Conform unor apropiati ai proprietarului masinii care s-au deplasat la fata locului, acesta se certase, marti seara, cu sotia si a amenintat ca se va sinucide.

”Politistii au fost sesizati prin 112 despre faptul ca un barbat de 42 ani, din Covasant, aflandu-se la volanul unui autoturism pe malul Lacului Ghioroc, a pornit autovehiculul si a sarit in lac, scufundandu-se aproximativ 15-20 de metri. Trupul barbatului nu a fost inca gasit, la fata locului continuandu-se cercetarile pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a declarat, miercuri dimineata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu.

Echipele ISU si scafandrii reiau cautarile miercuri dimineata.

Echipaje de ajutor au fost mobilizate, in noaptea de marti spre mirecuri, pe malul Lacului Ghioroc, aflat la aproximativ 25 de kilometri de municipiul Arad, in care a plonjat autoturismul. 

Politistii din localitate au ajuns primii la locul incidentului si au reusit sa vada plafonul autoturismului, inainte ca acesta sa se scufunde.

Fiind intuneric, fara surse de lumina pe luciul apei, politistii au asteptat interventia echipelor de ajutor trimise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.

”Am deplasat un echipaj descarcerare grea, autospeciala de scafandri, o barca, un Duster, doi ofiteri si sapte subofiteri, iar operatiunile de cautare-salvare sunt in derulare”, declarase purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca.

 
Stirea initiala

Echipaje de interventie au fost mobilizate, in noaptea de marti spre mirecuri, pe malul Lacului Ghioroc, aflat la aproximativ 25 de kilometri de municipiul Arad, dupa ce o masina a iesit de pe sosea si a cazut in apa. Autoturismul s-a scufundat la scurt timp si nu se stie deocamdata daca exista supravietuitori.
Martorii au sunat la 112 aproape de miezul noptii, anuntand ca un autoturism a parasit brusc partea carosabila la intrare in localitatea aradeana Ghioroc si a plonjat in lac, o zona de agrement cunoscuta.

Politistii din localitate au ajuns primii la locul incidentului si au reusit sa vada plafonul autoturismului, inainte ca acesta sa se scufunde.

Fiind intuneric, fara surse de lumina pe luciul apei, politistii au asteptat interventia echipajelor trimise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.
”Am trimis un echipaj descarcerare grea, autospeciala de scafandri, o barca, un Duster, doi ofiteri si sapte subofiteri, iar operatiunile de cautare-salvare sunt in derulare”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca.

Autoritatile nu stiu deocamdata cate persoane se aflau in autoturism si nici daca exista supravietuitori.


Echipajele de interventie au instalat echipamente si incearca sa scoata autoturismul, in timp ce scafandrii cauta eventuale victime

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005739 (s)