News Flash:

Echipa Romaniei pentru meciul cu Spania din Fed Cup

29 Ianuarie 2015
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru vor face parte din echipa de tenis a Romaniei care va intalni Spania in turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup, pe 7 si 8 februarie la Galati, a anuntat oficial, pe site-ul FRT, capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Alina Cercel-Tecsor.
''Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru intalnirea cu Spania reuneste cele mai in forma jucatoare ale momentului. Simona, Irina, Monica si Alexandra sunt bucuroase si mandre sa reprezinte din nou culorile Romaniei, de aceasta data la Galati, impotriva unei echipe puternice ca Spania. Formam o echipa omogena, echilibrata si optimista. Fetele vin de la primul Grand Slam din an, Australian Open, unde au avut rezultate remarcabile. Un prim pas pe care trebuie sa-l faca este sa se acomodeze cu fusul orar si cu temperatura. Speram sa fie toate intr-o forma sportiva buna la inceputul meciurilor, gata sa intre pe teren pentru a lupta pentru sansa noastra", a declarat Alina Cercel-Tecsor.
''Intalnirea dintre reprezentativele Romaniei si Spaniei poate fi considerata o finala de Fed Cup. Ambele echipe au in componenta jucatoare de top si au sanse egale la victorie, dar noi avem un atu: jucam acasa, unde vom avea o sala plina de suporteri de partea noastra. Pe langa determinarea fetelor, ei vor face diferenta, impingandu-le de la spate prin sustinerea lor. Vrem sa le multumim pe aceasta cale Simonei, Irinei, Monicai si Alexandrei ca au raspuns prezent la convocare si fanilor care vor fi alaturi de fete in Patinoarul de la Galati. Cu siguranta, vom avea doua zile de tenis la cel mai inalt nivel, la finalul carora imi doresc ca echipa Romaniei sa aiba trecute in dreptul ei cele 3 puncte care ne duc mai departe", a declarat la randul sau George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.
Intalnirea dintre Romania si Spania va avea loc in perioada 7-8 februarie 2015, la Arena "Dunarea" din Galati. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu sunt programate sambata, 7 februarie 2015, iar duminica, 8 februarie 2015, se vor disputa celelalte doua meciuri de simplu si partida de dublu.
Echipa care va castiga intalnirea va juca Play-Off-ul pentru Grupa Mondiala, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala II.
Iata o scurta prezentare a prezentei jucatoarelor romance in Fed Cup:
Simona Halep (23 de ani, 3 WTA — la simplu) 
—a debutat in Fed Cup in 2010, in Portugalia 
—prezenta in 12 intalniri 
—a jucat 16 meciuri 
—simplu (victorii/infrangeri) 9/2 
—dublu (victorii/infrangeri) 2/3
Irina Begu (24 de ani, 42WTA — la simplu, 56 WTA — la dublu) 
—a debutat in Fed Cup in 2010, in Portugalia 
—prezenta in 9 intalniri 
—a jucat 12 meciuri 
—simplu (victorii/infrangeri) 3/2 
—dublu (victorii/infrangeri) 5/2
Monica Niculescu (27 de ani, 49 WTA—la simplu, 44 WTA — la dublu) 
—a debutat in Fed Cup in 2004, in Malta 
—prezenta in 30 de intalniri 
—a jucat 43 meciuri 
—simplu (victorii/infrangeri) 14/7 
—dublu (victorii/infrangeri) 13/9
Alexandra Dulgheru (25 de ani, 87 WTA — la simplu) 
—a debutat in Fed Cup in 2010, in Portugalia 
—prezenta in 8 intalniri 
—a jucat 12 meciuri 
—simplu (victorii/infrangeri) 4/3 
—dublu (victorii/infrangeri) 1
AGERPRES

alina cercel-tecsor simona halep irina begu monica niculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008619 (s)