News Flash:

Ecaterina Andronescu vrea un congres urgent in PSD

17 Iulie 2015
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
ecaterina andronescu
Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca este necesara organizarea cat mai curand a unui congres pentru alegerea unui presedinte al partidului.
'Nu cred ca PSD se afla intr-o situatie in care toata lumea ne vede in dezmembrare sau in dezagregare. Departe de a fi in aceasta situatie. Cred ca preocuparea noastra si puterea PSD sta in organizatiile judetene, care, fara indoiala, nu numai din judetul Bihor, din judetele prin care adesea trec, sunt organizatii puternice si care ne pun in situatia sa clarificam cat se poate de repede problemele de la varful partidului in ce priveste asigurarea conducerii pe urmatoarea perioada de timp. Cred ca este nevoie de un congres pe care sa-l organizam cat mai repede cu putinta, ca prin votul colegilor sa fie un presedinte legitimat de vot si in spatele caruia sa ne asezam pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem', a afirmat Ecaterina Andronescu.
Ea a adaugat ca are incredere in colegii sai, care 'cu inteligenta, intelepciune si pricepere' vor trece destul de repede peste acest moment, care, din exterior, pare mai dificil.
'Cred ca suntem un partid suficient de consolidat si de bine asezat si din punct de vedere al resurselor umane de care dispunem in asa fel incat sa putem merge mai departe cu guvernarea si sa sustinem guvernul in proiectele foarte importante nu pentru PSD si nu pentru liderii acestui partid, ci pentru cei care au asteptari ca o guvernare sa produca efecte favorabile', a spus Andronescu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011816 (s)