News Flash:

Ecaterina Andronescu a castigat definitiv procesul cu ANI privind incompatibilitatea

26 Martie 2014
684 Vizualizari | 0 Comentarii
ecaterina andronescu
Ecaterina Andronescu a câştigat definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce instanţa supremă a dispus, marţi, anularea raportului în care ANI arăta că aceasta a exercitat simultan funcţia de rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti şi pe cea de senator. În iunie 2011, Agenţia Naţională de Integritate arăta că, în urma verificărilor, s-a stabilit că Ecaterina Andronescu a fost în incompatibilitate, întrucât a exercitat, simultan, funcţiile de senator şi rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti. ANI preciza atunci că Andronescu era rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti din 2004 şi senator din 19 decembrie 2008, fiind şi vicepreşedinte al Partidului Social Democrat.

Ecaterina Andronescu a contestat atunci raportul ANI privind incompatibilitatea. În 3 aprilie 2012, Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de anulare a raportului ANI.

Decizia a fost contestată de Andronescu, în iulie 2012, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care marţi a dat o decizie definitivă în acest dosar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0895 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013260 (s)