News Flash:

E VARA SI CALD! E timpul pentru amor nebun pe FUGA! ORIUNDE, nu neaparat acasa sau la hotel! Uite cateva idei

28 Iulie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Dormitorul sau spatiul propriei case nu sunt singurele locuri in care poti avea parte de sex de calitate. Romantic, pe plaja, sau rapid si cu multa adrenalina, in lift, te poti bucura de partide incendiare aproape oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca sunteti siguri sau ca riscul de a fi surprinsi este mic si sa te lasi purtata de val. Iata cateva pozitii ideale pentru sexul “la repezeala” pe care le poti pune in practica oriunde aveti chef de putina dragoste.
Doggy style adaptat Rapida si simpla, aceasta pozitie va permite cateva minute de placere oriunde si oricand. In plus, ofera satisfactie garantata. In picioare, cu spatele spre partener, apleaca-te, intinzand mainile cat de mult poti spre podea. Aceasta tehnica permite stimularea punctului G si favorizeaza o penetrare adanca. Iubitul tau va avea mainile libere pentru atingeri fierbinti.
Imbratisati Spatiu limitat? Atunci ce ai zice de o tehnica simpla si romantica? In picioare, fata in fata, incolaceste-ti piciorul in jurul lui si trage-l aproape de tine. Daca obosesti, iubitul iti poate sprijini piciorul cu mana. Nu numai ca va permite sa va priviti in ochi si sa va sarutati, dar aceasta pozitie este ideala pentru cateva clipe de intimitate in afara dormitorului.
Scaunul dulce Pozitia ideala pentru sex oral rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi pe un scaun, sau orice alt punct de sprijin, departeaza picioarele si lasa-ti iubitul sa faca toata treaba. Apoi puteti inversa rolurile.
Scarile
O cladire pustie, ora tarzie si scari de urcat? Atunci ce ar fi sa profitati si sa va bucurati de o partida de sex pe fuga? Roaga-ti iubitul sa se aseze pe scari si tu pune-te deasupra, in bratele iubitului, cu spatele spre el. Tu vei controla ritmul si unghiul de penetrare, iar partenerul va avea mainile libere pentru extra stimulare.

dormitorul doggy style imbratisati scaunul dulce scarile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006360 (s)