News Flash:

Dupa ce a slabit 60 de kilograme, si-a acoperit bratele, abdomenul si coapsele. Nicio femeie nu ar vrea sa treaca printr-o asa trauma. Imagini soc cu OANA RADU fara haine

25 Iulie 2017
2421 Vizualizari | 0 Comentarii
oana

Oana Radu și-a făcut debutul în showbiz la emisiunea “Vocea Romaniei”, însă a devenit un model pentru multe femei atunci când a reușit să dea jos 60 de kilograme fără să-și micșoreze stomacul. La trei ani de când a slăbit, Oana Radu și-a arătat surplusul de piele, având curajul să accepte realitatea.



Cântăreața a avut ambiția ca în jumătate de an să dea jos 60 de kilograme, fără să facă liposucție sau să-și pună inel gastric. Totuși, chiar dacă avea doar 20 de ani, corpul ei nu a reacționat tocmai bine, așa că după ce a slăbit i s-a lăsat toată pielea.
O bună perioadă a apărut mai mult îmbrăcată, încercând să-și acopere brațele, dar și abdomenul și coapsele. Abia după ce și-a făcut curaj și a ajuns la medicul estetician, Oana a lăsat să se vadă trauma prin care trecuse.



“Rezultatul slăbirii a fost nu doar spectaculos, ci și foarte rapid, așadar, pielea mea a avut clar de suferit. Eu am încercat să fac sport și multe sesiuni de masaje, însă nu a funcționat. Am ales să apelez la un medic estetician, care mi-a făcut braheoplastie. Mai exact, mi-a îndepărtat pielea lăsată de pe brațe. Această intervenție nu a fost un moft, ci o necesitate, fiindcă eu nu puteam purta tricouri și nu îmi puteam lăsa braţele goale la vedere”, a spus Oana.


Oana Radu și-a arătat surplusul de piele după ce l-a îndepărtat
Cântăreața a reuşit să accepte realitatea abia după ce și-a revenit în urma operației de îndepărtarea a excesului de piele. Oana Radu mai spune că abia în momentul de față, după trei ani de când a reușit să slăbească, se simte foarte bine în pielea ei. Finalista de la “Vocea României” și-a făcut și un implant cu silicon, dar și câteva intervenții la nivelul feței, declarând că în momentul de față nu mai vrea să ajungă pe masa de operație.

 

Cu toate acestea, tânăra de 23 de ani, recunoaște că în cazul în care nu se va mai simți bine cu propriul corp va lua imediat măsurile necesare. “Acum mă simt minunat în pielea mea, dar voi face orice îmi va sta în putință dacă nu se va mai întâmpla așa”, a mai spus cântăreața.


oana radu vocea romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004627 (s)