News Flash:

Dumitru Prunariu: "Rugam mass media sa ne permita sa ne plangem copila in liniste si cu decenta"

13 August 2015
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
dumitru prunariu
Dumitru Prunariu spune ca nu a dorit ca moartea nepoatei sale sa devina subiect de dezbateri interminabile la televiziuni, in conditiile in care familia nu acuza pe nimeni de producerea tragediei, si face un apel catre mass media sa permita membrilor familiei sa o planga pe micuta in liniste.

Dumitru Prunariu, vorbind in numele familiei, a declarat pentru MEDIAFAX ca nu acuza pe nimeni de decesul nepoatei sale de 11 ani.
El a precizat ca familia nu pregateste nicio actiune in instanta si nu a cerut si nici nu va cere nicaieri vreo verificare privind activitatea medicilor care i-au consultat si tratat nepoata, referindu-se atat la personalul ambulantei private, cat si la cel de la Institutul Matei Bals.
"Nu am acuzat pe nimeni si nici nu o vom face. Nu dam in judecata pe nimeni si nici nu cerem vreo ancheta la Ministerul Sanatatii sau Colegiul Medicilor. Consideram ca medicii si-au facut datoria. Nu dorim nici ca presa sa caute vinovati pentru drama noastra si sa asistam la o judecata in direct", a declarat Dumitru Prunariu.
Prunariu mai spune ca mesajul postat pe Facebook a fost pur si simplu un mod de a-si impartasi durerea cu cei apropiati, fara a dori ca aceasta sa devina subiect de dezbateri interminabile la televiziuni.
"Suntem necajiti de felul in care este reflectata in media drama prin care trece familia noastra si facem un apel catre reprezentantii mass media sa ne respecte intimitatea in aceste momente. Traversam o perioada foarte grea. Cuvintele sunt prea mici pentru a ne exprima suferinta. De aceea, va rugam sa ne permiteti sa ne plangem copila in liniste si cu decenta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!", a mai spus Prunariu. Mediafax.ro

dumitru prunariu liniste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005493 (s)