News Flash:

Duel timisorean in 16-imile Cupei Romaniei: ACS Poli va intalni divizionara secunda ASU Poli

11 Octombrie 2017
874 Vizualizari | 0 Comentarii
cupa rom
ACS Poli - ASU Poli, FCSB - Sanatatea Cluj in 16-imi. Opt echipe din Liga 2 si sase din Liga 3 sunt in competitie. Componenta celor doua urne valorice
Astazi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor 16-imilor Cupei Romaniei, editia 2017-2018. Din aceasta faza intra in competitie si cluburile din Liga 1, pe langa cele opt echipe din Liga 2, respectiv sase din Liga 3 calificate din turul 4.
In urma tragerii la sorti au rezultat trei meciuri intre echipe de Liga 1, doua intre echipe din Liga 2, cinci intre echipe din Liga 2 si Liga 1 si sase intre cluburi de Liga 3 si Liga 1.
Jocurile din cadrul saisprezecimilor Cupei Romaniei vor avea loc marti/miercuri/joi, 24/25/26 octombrie, cu incepere de la ora 14:30, cu exceptia partidelor televizate.
Meciurile rezultate in urma tragerii la sorti:
FC Botosani - CFR Cluj
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - CS U Craiova
ASU Poli Timisoara - ACS Poli Timisoara
FC Arges - CSM Poli Iasi
Concordia Chiajna - Astra Giurgiu
Sanatatea Cluj - FCSB
CSM Scolar Resita - Viitorul Constanta
Aerostar Bacau - Dinamo
Dacia Unirea Braila - Juventus Bucuresti
Petrolul Ploiesti - CS Mioveni
AFC Hermannstadt - FC Voluntari
Metaloglobus Bucuresti - Gaz Metan Medias
Unirea Slobozia - ASA Targu Mures
CS Afumati - UTA Arad
Academica Clinceni - Chindia Targoviste
Universitatea Cluj - Stiinta Miroslava
*Echipa mai slab cotata din cele 16 meciuri va fi organizatoarea.
 
Iata cum a repartizat FRF echipele care vor evolua in 16-imi:
URNA A: echipele care au ajuns in optimile Cupei Romaniei din sezonul precedent
FC Viitorul
FCSB
Astra
CS U Craiova
CFR Cluj
Dinamo
Gaz Metan Medias
FC Voluntari
CSM Politehnica Iasi
ACS Poli Timisoara
ASA Targu Mures
CS Mioveni
CS Afumati
Dacia Unirea Braila
URNA B: celelalte echipe care s-au calificat in faza saisprezecimilor de finala
AFC Botosani
Concordia Chiajna
Juventus Bucuresti
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
UTA Arad
Chindia Targoviste
Academica Clinceni
ASU Poli Timisoara
FC Arges
AFC Hermannstadt
Metaloglobus Bucuresti
Stiinta Miroslava
CSM Scolar Resita
Sanatatea Cluj
Aerostar Bacau
Unirea Slobozia
Petrolul Ploiesti
Universitatea Cluj
Cele 16 meciuri se vor stabili dupa ce se grupeaza echipele din urna A cu echipe din urna B (14 jocuri) si, in continuare, cele patru echipe ramase in urna B se grupeaza intre ele (2 jocuri). Pentru jocurile din optimi, sferturi de finala si semifinale, echipele calificate vor fi repartizate in aceleasi urne valorice ca si in cadrul saisprezecimilor, cu exceptia prevederilor art.30, alin.5.1 din ROAF, tragerea la sorti urmand sa se efectueze in mod similar.
Jocurile din saisprezecimile, optimile si sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in campionatul precedent. In cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii.
Pentru instalatiile mobile de nocturna este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile inainte de disputarea jocului a certificatului instalatiei de nocturna emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalatiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum si dovada instalarii acesteia. In cazul in care incepand cu faza saisprezecimilor de finala se intalnesc echipe din categorii diferite si echipa organizatoare nu detine instalatie de nocturna, la cererea echipei care detine aceasta facilitate si cu acordul celeilalte echipe jocul se poate disputa pe terenul echipei care detine instalatie de nocturna.
In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006055 (s)