News Flash:

DSP Timis are un nou director

10 August 2017
2242 Vizualizari | 0 Comentarii
dsp timis
Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis are un nou director. Ministrul Sanatatii a numit un nou director executiv pentru a conduce DSP Timis, la nici trei luni dupa ce seful directiei a fost schimbat. Ultima schimbare a avut loc in a doua jumatate a lunii mai.
Conform unui ordin al Ministerului Sanatatii, din primele zile ale lunii august, Luminita Raveanu a preluat atributiile si responsabilitatile functiei publice de conducere de director executiv al DSP Timis. Raveanu este de profesie farmacist, nascuta in anul 1972, scrie tion.ro.
Noul director executiv va sta la carma DSP Timis pana la ocuparea temporara sau definitiva a functiei publice de director executiv, functie scoasa la concurs in data de 12 septembrie 2017.
Cea mai recenta schimbare la varful DSP Timis s-a produs in 22 mai 2017, cand Laura Scarlatescu a fost numita director executiv. Ultima data, director plin a fost doctorul Horia Vermesan, urmat de un sef interimar – directorul economic Cornelia Cismas-Malac, care a condus institutia timp de doi ani, apoi Laura Scarlatescu, iar acum Luminita Raveanu.

ministrul sanatatii cornelia cismas-malac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

1376 viz    0 com

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)